1/2/4 Vnt. Lauko Saulės Sienos Žibintai 228LED Judesio Jutiklis Šviesos 3 Režimai Saulės Saugumo Žibintai su 270° Plataus Kampo Belaidžio IP65 Vandeniui atspari, Lauko Apšvietimas, Sodo Kiemo Tvora Kelias

Ypatybė:

1.Atnaujintas 228 LED Super Bright Saulės Šviesos: Saulės Judesio Jutiklio Apsaugos Žibintai yra pagaminti su 228 Itin Galingas LED žibintai, kurie šviečia plačiu kampu 270o.Kai visiškai įkrautas, kuri atneš jums super ryškios Šviesos. 1800mAh įkraunama ličio-jonų baterija, ryškesnis ir labiau ilgalaikiai. 2.3 Apšvietimo Režimai: patobulinta saulės lauko šviesos turi 3 režimus, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi: 1. Silpnas, ilgai apšvietimo režimas; 2. Iš artimosios šviesos, kad aukštas šviesos jutiklis režimas; 3. Nuo jokios šviesos, kad aukštas šviesos jutiklis režimu, jis automatiškai išsijungia maždaug po 20-30 sekundžių, arba po sustojimo judėjimo per dieną. 3.Plačiau Aptikimo Diapazonas: judesio jutiklis lauko šviesos, leidžia judesio aptikimo funkcija atstumu iki 10-26ft per platus kampas 120° greitas reakcijos laikas.Kiekviena apšvietimo laikas yra apie 30s, ir gali būti pratęstas dar 30s, jei aptiktas vėl per šį laikotarpį.Mūsų jutiklis yra sumažintas, siekiant nustatyti, jautresni nei kiti. 4.Patvarus IP65 Vandeniui: saulės šviesos lauke yra pagamintas iš IP65 technologija, kuri leidžia vandeniui, heatproof ir šalčiui įrodymas.Net ir lietingą dienų, patvarus saulės lauko apšvietimas šviesos ir jūsų sode, kieme, garažas, važiuojamosios dalies, medinės durys, kiemuose, sienas ir pan.suteikti patogumo ir saugos savo gyvenimą.

Specifikacija:

Tipas: Saulės Sienos Žibintai Gaminio Dydis: 118*103*55mm Saulės Skydelis: 5.5 V 0.55 W Šviesos šaltinis: 288 * 2835LED Baterija: 18650/3.7 V 1800mA Vandeniui Klasė: IP65

Trys režimo funkcija instrukcija:

1.Pirmiausia paspauskite: Ji bus automatiškai išjungti per dieną ir automatiškai įjungti su 50% ryškumas naktį. 2.Antra paspauskite: Jis bus automatiškai pasukti į mažo apšvietimo režimą tamsoje; kai nustatyti žmonių judėjimo per 3-5 metrų, šviesa vėl pabrėžti režimu ir automatiškai pereis prie silpno apšvietimo režimas, kai žmonės išeina apie 20 sekundžių. 3.Trečiosios paspauskite: Kai aptinka žmogaus judesio per 3-5 metrų, šviesa bus įjungti; ir jis bus automatiškai išjungtas, kai žmonės išeina apie 20 sekundžių.

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.Ačiū! 2.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis.

Pakuotė (Neprivalomas):

1/2/4 * Sienų Apšvietimo 1/2/4 * Montavimo Priedų Rinkinys 1/2/4 * Vartotojo Instrukcija 1/2/4 * Klijuojamas Lipdukas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: ce
  • Saulės Elementų Tipas: Ličio Baterijos
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Apsaugos Lygis: IP65
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės
  • Yra Pritemdomi: Taip
  • Prekės Pavadinimas: litom
  • Korpuso Medžiaga: ABS