Lauko Apšvietimas

Saulės LED Vėjo Varpelių Dūzgiantis Paukščių Vėjo Varpelių Šviesos Spalva Keičiasi Vandeniui Kabo Žibintai Namų, Sodo Lauko Apdaila

Rating
€15.76 €11.03





SAVYBĖS

♢ Saulės, vėjo varpeliais, jungtuką ant nugaros saulės skydas "DĖL valstybės, ir įdėkite jį į saulę mokestis.Patogu pakabinti ant, jokių laidų ar išorinio maitinimo nereikia.Yra "S"formos kabliukas, kuris gali būti lengvai prijungtas prie stogo išsikišusiu arba medžiai aplink kieme ar terasoje.

♢ Spalva keičiasi vėjo varpeliais: automatiškai šviesą naktį,/kai yra tamsu vien tik su spalva,-keičiasi LED lemputė, atsitiktinė spalva keičiasi iš vienos į kitą, taip tyliai ir švelniai.Ji yra labai graži ir atrodo nuostabiai naktį.

Multi-funkcija ir multi-purpose ▂▃▅▆▇

1. Neperšlampama dizainas: atsparus vandeniui IP44. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ir tvirtos ABS medžiaga, kuri neblunka, nedeformuokite, ir nebijo užšalimo.

2. Lauko/patalpų apdaila: Naudoti šią saulės vandeniui vėjo varpelių papuošti jūsų lauko ar vidaus erdvę.Ji labai tinka vejų, rakinama, kiemas, terasa, kieme, salė, stogo, gyvenamasis kambarys, miegamasis apdaila.

3. Mažos dovanos dovanos: puiki dovana Kalėdų, gimtadienių, švenčių, naujieji Metai, Padėkos, Velykos, Helovinas, Valentino Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena.

SPECIFIKACIJA

Medžiaga: ABS plastikas

Jungiklis: On/Off

Saulės skydelis: 2V 100mA

Built-in baterijos talpa: 1.2 V 600mAh

Krovimo trukmė: 6-8 val., esant tiesioginiams saulės

Darbo laikas: 6-8 valandų, kai visiškai įkrautas

Pakavimo Sąrašas

1 *Saulės vėjo varpelių lempos

1 * Instrukcija

1 * Besisukantis kablys

Shoping

1. Jei jūs nuspręsite laivas iš Kinijos, mes išsiųsti per Dulcevitae.lt standartas; jei jūs nuspręsite laivas iš užsienio sandėlių, mes išsiųsti per vietos logistika.

2. Savo užsakymą paprastai bus išsiųsti per 24 valandas, prašome būti kantriems.

3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami man pasakyti, mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

PASLAUGA

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

  • saulės led šviesos lauke: lempa
  • sodas: suteikti
  • Yra Pritemdomi: No
  • Sertifikavimo: ce
  • led šviesos: Lauko Saulės Šviesos
  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės