Namų ūkio Automatinė Purškimo Butelis yra puiki purkštuvas mažoms sodų ir namų augalai, augalų purškimo butelis yra baterija maitinamas ir visiškai automatinis vieno mygtuko start.

Jei jums nusibodo nuolat paspaudus purkštuvą, o laistyti savo augalų, mūsų Namų Automatinė Purškimo Butelis yra pasirengęs jums.Tegul jūsų pirštai poilsio, dar dirba su didžiausią efektyvumą.

Pagrindinės Savybės

[AUTOMATINIS PURŠKIMO BUTELIS] Jums tik reikia palieskite mygtuką, tada ji pradės dirbti.Sako, Good-Bye, kad vadovo ir drėkinantis.Tai yra puikus sprendimas žmonėms, sergantiems artritu, arba rankos skausmas.Gelbėtojas už rankos ir riešo.

[USB ĮKROVIMO & LED INDIKATORIUS] elektros purkštuvas gali nepertraukiamai veikti 4-6 valandas pagal pilnai įkrauta ličio baterija 2000mAh, su puikia baterija ir greito įkrovimo.LED indikatorius-tai likęs galios, kai tik vienas simbolis mirksi, tai jums primena, kad mokesčio laikas.

[VIENO MYGTUKO OPERACIJA] Automatinės laistymo su vieno mygtuko operacija.Paspauskite jungiklį du kartus iš eilės, elektros purkštuvas pradės veikti, paspauskite jungiklį dar kartą, norėdami sustabdyti.Atsisveikinti su rankinio purškimo, tavo pirštus nebebus mėšlungis) ir skauda.

[REGULIUOJAMAS SNAPELIS] yra du purškimo režimai: vandens storymėje ir bauda rūkas.360° besisukantis Snapelis leidžia jums nustatyti purškimo režimas vandens pagal savo poreikius.Tai puiki dovana augalų mylėtojai, tėvai, vaikai, draugai, ir tt.

[MULTI-PURPOSE PURKŠTUVAS] Tu gali naudotis mūsų purkštuvą, į vandenį, kambariniai augalai, lauko augalai, žemės ūkio, valyti langus ir sienas namas, dezinfekavimas naudoti, sudrėkinti plaukus, švarus sofa, kėdės, stalai bei visi kiti vidaus baldai, ir kt.

[Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS] elektros purkštuvas ateina su 0.9 L / 0.23 galonų vandens butelis, kuris yra pagamintas iš patvaraus HDPE ir ne toksiškos medžiagos ir įrengta ergonomiška ABS rankena.Naudojant Metodus

Paspauskite jungiklį du kartus iš eilės, elektros purkštuvas pradės veikti, paspauskite jungiklį dar kartą, norėdami sustabdyti.Specifikacijos

Medžiagos

HDPE+ABS

Produkto Svoris

437G

Gaminio Dydis

(L x W x H)

20 x 18 x 18cm / 7.9 x 7.1 x 7.1 cm

Pakuotės Turinys

Namų Ūkio Automatinė Purškimo Butelis × 1

Spalva

Balta/Žalia/Mėlyna/Oranžinė/Rožinė

Talpa

900ML

Įkrovimo Būdas

USB Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

  • Medžiagos: HDPE+ABS
  • Plastiko Tipas: POLI
  • Purkštuvo Tipas: siurblys
  • Įkrovimo Būdas: USB
  • Tipas: Purkštuvai
  • Modelio Numeris: Namų Ūkio Automatinė Purškimo Butelis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai