lizdo

Vandenyno Kamufliažas Krūtinės Diržas Priekyje Pack Nešiojamas Maišelis Krūtinės Maišelį Vest Įrenginys Puikiai tinka Baofeng UV-5R TYT Wouxun Walkie Talkie

Rating
€20.60 €8.24





Vandenyno Kamufliažas Krūtinės Diržas Priekyje Pack Nešiojamas Maišelis Krūtinės Maišelį Vest Įrenginys Puikiai tinka Baofeng UV-5R TYT Wouxun Walkie Talkie

Savybės:

1. Universalus Krūtinės Krepšys: krūtinės maišelis tinka įvairių tipų walkie-talkies, ir įvairios antenos, tokių kaip prietaisai, skirti Baofeng, už "Motorola" ir kt. (pastaba: pakavimo sąrašas apima tik Krūtinės Maišą, kitų prekių)

2. Apsaugoti Savo Radijo Prietaisas: unikalus sustabdymo sistema iš esmės užtikrina, kad jūsų diržas bus ne atmetimo ar sūpynės ir apsaugoti savo radijo krūtinės iš sūpynės ir nuostolių, viską saugioje vietoje, ir taip pat apima ir antenos gyvenimą.

3. Didelė Talpa: maišelis funkcijos 3 laikymo maišeliai walkie-talkie ir1 didelių saugojimo krepšys, kuris gali turėti cigarečių, mobilieji telefonai, ausinės, ir kt.

4. Stabilus ir Patogus: krūtinės maišelis yra pagamintas iš Oksfordo audinys, ir jame dizainas 4 petnešėlėmis būti labai stabili, o krūtinės krepšys tinka žmogaus kūno, kuris yra reguliuojamas, todėl tai yra taip pat labai patogus.

5. Platus Programas: krūtinės maišelis tinka visų tipų žmonių, kurie yra puikus už išlikimą, žygiai, dviračiais, darbe, mokykloje, kempingas, žvejyba, kelionės, dovanų idėjos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Krūtinės Krepšys Walkie Talkie

Medžiaga: Oxford medžiaga

Spalva: maskuojanti

Dydis: apie 28*28*3cm/11.02*11.02*1.18 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Krūtinės Krepšys

  • Modelio Numeris: Universal Chest Bag
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Elemento Tipas: Kita, Atvejais & Krepšiai