lizdo

6 V / 3.5 W Vandens Fontanas 7 Spalvų Lempos Plug-in Saulės Fontanas Paukščių Dušo Fontanas Tinka Paukščių Vonia Tvenkinys Baseinas

Rating
€42.84 €21.42





6 V / 3.5 W Vandens Fontanas 7 Spalvų Lempos Plug-in Saulės Fontanas Paukščių Dušo Fontanas Tinka Paukščių Vonia Tvenkinys Baseinas

Funkcijos : 1. Naktinis Darbas ir Didelės Talpos Akumuliatorius: labiausiai saulės fontanai rinkoje neveikia naktį, bet mūsų naujai atnaujintas saulės paukštis vonia dirba naktį, mūsų 3.5 M saulės kolektorių ir 1800mAh baterija yra daugiau galingas, nei kitų paukščių vonios fontanai.Jis gali būti purškiamas daugiau kaip 4 valandų, kai visiškai įkrautas.Be to, mes taip pat teikiame išskirtinį ir spalvinga dėžutė pakuotės, todėl jūs galite išsiųsti jį kaip dovaną savo artimiesiems, draugams ir pan.

2. Naujausias Atnaujinimas Konstrukcija: įrenginio scena yra labiau diversifikuota, saulės skydelis gali būti fiksuoto ant žemės arba užrakintas ant sienos.Kampas, saulės skydelis gali būti koreguojamas iki 270 laipsnių.Siekiant gauti saulės šviesos geriausias kampas.Įkrovimo kabelio ilgis: 9,8 PĖDŲ (3m), fontanas ateina su lanksčiu korpusu, kuris gali būti nustatytas paukščių vonia, o taip pat plūdės baseinas.

3. Naktį Spalva Gali Būti kitokia: naktį, vandens siurblys, su 7 spalvų spalva-keičiasi LED žibintai, yra įvairių vaizdo efektų ant kriauklių, žuvų tankai, nedideli tvenkiniai, baseinai, sodai ir deguonies apytaką.Saulės vandens siurblys papuošalai padarys jūsų kieme atrodo įdomi.Be to, ji taip pat gali atnešti kvapas gėlių ir paukščių į savo sodą.Bet kuriuo atveju, jūs turite įtraukti jį į savo kiemą.

4. 6 Skirtingų Purkštuvai: Įvairūs antgaliai visada patenkinti purškimo aukštis arba purkštuvu shape.By keičiant antgalį, purškimo aukštis gali būti reguliuojamas dviejų lygių, mažas lygis yra 40cm.s ir aukšto lygio yra 60cm, kuris gali būti pakoreguotas bus.Siurblys gali pagaminti išties unikalus srautas rodo, kad ne tik traukia paukščiai irklas laimingai, bet taip pat atneša daugiau įdomus savo vaikams.

5. Vandens Trūkumas ir Stabdžių antiblokavimo Funkcija: Su vandens trūkumo apsaugos ir anti-blokavimo funkcija, ji veiksmingai prailgina tarnavimo siurblio.Jei pastebėsite, kad siurblys nustoja veikti ir naudojimo metu, prašome patikrinti, ar siurblio trūksta vandens, arba patikrinti, ar siurblio įėjimo angoje yra blokuojamas pašalinių objektų, prašome išvalyti laiko, ir pasirinkite tamsesnė aplinka visiškai padengti saulės baterijomis, ir tada vėl produkto.Jis gali dirbti paprastai, kai patenka į vandenį.Atkreipkite dėmesį, kad, reguliariai valyti šiukšles ir nešvarumus nuo saulės baterijomis.

Techniniai duomenys: Dydis: apie diametras 215mm*165mm*30mm/8.46*6.50*1.18 colių

Grynasis svoris: apie 830g

Korpuso medžiaga: ABS

Atsparus vandeniui klasė: pagrindinio korpuso, IP64 vandens siurblys IP68

Elektros specifikacijos:

Saulės skydelis technologijų: polikristaliniai, stiklo laminavimas.

Išėjimo atviros grandinės įtampa: 6 V Maksimali galia: 3.5 W

Akumuliatorius:

Nominalioji vertė: 3.7 V/1800mAh 18650 ličio baterija

Vandens siurblys specifikacijos: 180 brushless povandeninis siurblys (su šviesa)

Įtampa apimtis(nuolatinės SROVĖS): 12V

Srovė(A): 0.21 A

Galia(W): 2.52 W

Maksimalus vandens pakėlimo M): 1,8 M

Maksimalus debitas(L/H): 320L/H

Hidroizoliacijos klasė: IP68

Staklių techniniai duomenys:

Darbinė įtampa (baterija): 3.0-4.25 V

Siurblio darbinė įtampa: 6 V

Darbo srovės (baterija): low-end: 80-120 mAh; high-end: 200-250mAh.

Ypatybės: vandens siurblys turi vandens trūkumo apsaugos ir anti-blokavimo funkcija, kuri veiksmingai prailgina tarnavimo vandens siurblys.

Mygtukas aprašymas:

A: Galia (on/off): įjunkite galios jungiklį.

B: REŽIMAS: vandens purškimo aukštis pavarų pasirinkimas (dvi pavaras).

Naudojimo instrukcijos:

1. Šis produktas yra paprasta naudoti, pasirinkite saulėtą baseinas, sodas, baseinas ir kt.Prijunkite siurblį ir saulės kolektorius ir saulės skydelis yra atsukta į saulę, ir produktas, gali dirbti įjungimas maitinimo jungiklį (galite pasirinkti skirtingų purškimo aukštį per MODE " mygtuką).Dienos metu, kai saulė yra pilna, vandens siurblys varomas saulės energijos, o likusi energija yra saugoma vidinio akumuliatoriaus.Kai saulė yra silpnas, produktas bus automatiškai perjungti į baterijos energijos.Siurblys gali dirbti ir paprastai naktį, jei baterijos energijos.

2. Šis produktas turi funkcijas, tokias kaip vandens trūkumo apsaugos ir anti-blocking, kuri veiksmingai prailgina tarnavimo siurblio.Jei pastebėsite, kad siurblys nustoja veikti ir naudojimo metu, prašome patikrinti, ar siurblio trūksta vandens, arba patikrinti, ar siurblio įėjimo angoje yra blokuojamas pašalinių objektų, prašome išvalyti laiko, ir pasirinkite tamsesnė aplinka visiškai padengti saulės baterijomis, ir tada vėl produkto.Jis gali dirbti paprastai, kai patenka į vandenį.Atkreipkite dėmesį, kad, reguliariai valyti šiukšles ir nešvarumus nuo saulės baterijomis.

Pakavimo Sąrašas: Fontanas Kūno*1

Saulės Skydelis*1

Antgalis Priedai*8

Žemės Lazdele*1

Varžtas Priedai*1

Instrukcija*1

  • Hidroizoliacijos Klasės: IP68
  • Modelio Numeris: Saulės Fontanas
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Pavadinimas: Saulės Fontanas
  • Korpuso Medžiaga: ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Sodo paukštis vonia

  • Author: Ladyybugz
  • Date: 2021-07-06
  • 아주 성능이 좋네요..
  • 4/5

  • Author: Rasima 992
  • Date: 2021-07-20
  • On time correctly packed. product as discribed.
  • 5/5