lizdo

Montessori Žaidimai, Žaislai Gyvūnams eismo Vaikai 3D Dėliones, Medinių Animacinių filmų Pažinimo Įspūdį Žaislas Atitikimo Švietimo Žaidimas Dovanų

Rating
€5.89 €4.42





Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiaga: Vaikų saugumas yra mūsų prioritetas.Šie mediniai jigsaw puzzles yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos medienos ir praėjo griežtus saugumo bandymus tarptautinėse laboratorijose.Galvosūkiai praėjo ASTM ir CPSIA sertifikavimo.Jie yra švino, BPA-free ir ftalatas-nemokamai.Jie yra padengta ne toksiškas vandens pagrindu pagaminti dažai.Jie tinka mažiems vaikams metų 1, 2 arba 3.

2、Mokymosi, o Žaidžia: 4 kruopščiai atrinktų smegenų-pastatų dėlionės pakuočių, gali ne tik padėti jūsų berniukų ir mergaičių sužinoti, ką apie transporto priemonių, o žaisti, bet taip pat pagerinti savo berniukų ir mergaičių dėmesį ir spręsti galvosūkius.Galvosūkis labai skatina kūdikio rankų judesių koordinavimą ir dėmesio.

3、Akį traukiantis Spalvų ir Modelių: dėlionių funkcija gražių ir ryškių spalvų, ir mielas transporto priemonės formų, kurios yra skirtos praturtinti vaikų mokymosi gebėjimus ir smalsumas pripažinti transporto priemonių, taip skatinant sensorinės stimuliacijos ir skatinti smegenų vystymąsi.

4、Vaikas Dydis: dydis kiekvienos dėlionės yra apie 5.8 x 5.8 x 0,5 cm.Įspūdį yra pakankamai storas jūsų vaiko rankena lengvai, ir jie puikiai tinka smulkių rankų.Vėlgi, šie bamblys galvosūkiai yra saugus vaikams, nes jie yra pakankamai didelis, kad jūsų kūdikis negali nuryti juos.

5、puiki Dovana: 4-automobilių mediniai vaikų galvosūkiai yra kompaktiškai supakuoti į tvirtas krepšys laikyti galvosūkius.Jie yra supakuoti į asmeninį dovanų dėžutėje.Geros dovanos geriausios dovanos vaikams skirti 1, 2, ir 3. Maži vaikai gali baigti, jigsaw puzzles namie vidaus arba lauko veikla su tėvais ar draugais.

Specifikacijos: Dažų danga: vandens pagrindo dažų (netoksiškas)

Medžiaga: 100% medienos

Vieno gaminio matmenys: apie 15 cm*15 cm,*3.8 mm/5.91*5.91*1.18 į

Svoris: apie 42g

4-piece set Pakuotės svoris: apie 15*15*1.6 cm/5.91*5.91*0.63 tam, svoris: 168g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Įspūdį Arba 4 x Dėlionės

Savybės:

01. Tėvų-vaikų bendravimą

Tėvai yra geriausi mokytojai, vaikų.Šie žaislai leis tėvams turėti įdomus su savo vaikais.Jie bus ne tik leisti vaikams visiškai mėgautis įdomus žaidimas, bet taip pat padidinti sąveikos tarp tėvų ir vaikų, leidžia jiems augti ir mokytis.

02. Mokytis, o žaisti

Gražus ir šviesus ryškių spalvų ir mielas gyvūnų formų yra skirtas didinti vaikų galimybę mokytis spalvas-skatinti sensorinės stimuliacijos ir smegenų vystymuisi.Tai yra puikus interaktyvių žaislų.Maži vaikai gali baigti dėlionės žaidimai su savo tėvais ar draugais vidaus arba lauko veikla

03. Sklandžiai latakų dizainas

Šių spalvinga formos yra pagaminti iš 100% medienos.Jos funkcija gerai padarė, netoksiškas, lygaus paviršiaus, ir jie funkcija suapvalintos briaunos dizainas, be aštrumo.Jie yra saugūs jūsų vaiko mažas rankas.

04. Švietimo žaislai, mediniai

Ryškių ir ryškių spalvų atitikimo žaidimai padeda vaikams tobulinti savo mąstymo logika ir skatinti pripažinti, spalvų ir formų.

Pastabos:

Šis dėlionės yra uždrausta vaikams jaunesniems nei 1, žaisti.

Maži vaikai turėtų žaisti su galvosūkį, prižiūrint tėvams.

Prašome atkreipti dėmesį, kad dėlionės netinka vaikams jaunesniems nei 1.

  • Modelio Numeris: Vaikai Medinė Dėlionė Švietimo Pjūklelis Dėlionės, Žaislai Vaikams
  • Puzzle Stiliaus: 3D DĖLIONĖ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: Unisex
  • Amžius: 0-12 Mėnesių, 13-24 Mėnesių, 2-4 Metai, 5-7 Metų, 8-11 Metų, 12-15 Metų, Suaugusieji, > 8 metų amžiaus, > 3 metų, 3 metai, > 6 metų
  • Medžiaga: Mediena
  • Stilius: Gyvūnų