Virtuvės Peiliai Ir Priedai

2020 HUIWILL NAUJAS! 8"colių Japonų Virtuvės peiliai su Damasko Sluoksnis Didelis Anglies Plieno Pjaustymo Naudingumas Peiliai įrankis EDC

Rating
€16.73





2020 HUIWILL NAUJAS! 8"colių Japonų Virtuvės peiliai su Damasko Sluoksnis Didelis Anglies Plieno Pjaustymo Naudingumas Peiliai įrankis EDC Specifikacijos

Naujo dizaino Prekės nr. s MKT413-03 , šis Japonijos AUS-8 nerūdijančio plieno pjaustymo peilis yra aukštos kokybės,puikus dizainas, labai aštrumo Ašmenys medžiaga:Japonų AUS-8 (Kinų 7CR17MOV nerūdijančio plieno), nerūdijančio plieno (HRC58+/-2) Ergonomiška rankena dizaino , Aukščiausios tagered šlifavimo patvarus pažangiausius, ypač kietumas, Anti-rust Aprašymas BladeLength Storio Rankena, Medžiagų Pjaustymo peilis 8" 2.0 mm, Juoda ABS rankena, Garantija, Kokybė, garantija: •ISO9001:2008, Tinka Namų; viešbutis ir restoranas Priežiūros Švarus ir sausas, po panaudojimo; laikyti a ventilative vieta; Ženklai: storis matuojamas rankas, šiek tiek skiriasi( Daugiau ar Mažiau) yra protinga

Prodution Nuotraukos:

Kokybės garantija garantija: •ISO9001:2008 paskirtis: Namų; viešbutis ir restoranas Priežiūra: plauti Indaplovėje,bet rekomenduojama plauti savo peiliai, geležtės, Ranka-galima plauti su švelnus indų ploviklis, skalavimo švarią ir sausą rankšluostį iš karto po naudojimo, reikia tam ventilative vieta.

Garantija ,

1) 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

100% pasitenkinimo garantija.

2) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jums reikia pasakyti mums, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,

Atsiliepimai: Ačiū už jūsų šiltus atsiliepimus, kai jūs gaunate gerą.PRIEŠ jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, linkiu jums bus susisiekite su mumis frirstly, tada mes bus suprasti, ką jūsų klausimus ir problemas, todėl mums bus išspręsti laiku ir kad kiekvienas klientas 100% pasitenkinimo.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Vežimą:

1) Švedija Po oro pašto ir Nyderlanduose Po oro mail yra mūsų pagrindinis laivybos metodą,(Mes taip pat pasirinkti, DHL, "FEDEX express pristatymas pagal Kliento bendra suma ir Adresas leidžiama, už Virtuvės peiliai yra ribota, turi būti vežamos pagal tarptautinius Express" kai kurių šalių, remiantis vietinių tradicijų elementus)

2) perdirbimo metu bus 1-3 dienas po apmokėjimo patikrinimą.

3) Mes tik laivas Dulcevitae.lt patvirtino, kad adresai.Jei norite pakeisti adresą, pls susisiekti su mumis el. paštu 24 valandas po to, kai jūs atlikti mokėjimą.

4) TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas ir gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5) Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis per 24 valandas.

6) Mokesčių ir paslėptų mokesčių nėra įtrauktos į pardavimo kainą.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kokių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

  • Peilio Tipas: Cleaver
  • Peilio rankena: ABS medžiaga
  • Prekės Pavadinimas: HUIWILL
  • Ašmenys HRC.: 58-60
  • Ašmenų Medžiaga: Japonijos AUS-8 nerūdijančio plieno
  • Modelio Numeris: MKT413-03
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Tipas: Peiliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)