Virtuvės Peiliai Ir Priedai

Ratų Peilis Pjovimo Patiekalas Geležinkelių Peilis Nerūdijančio Plieno Varantys Peilis Apskrito Virtuvės Cutter Picos Tešlą Pjovimo Chopper Artefaktas

Rating
€11.77 €7.06





Parama

Didmeninė/Mažmeninė/Dropshipping

Mes užtikrinti, kad mes turime akcijų ir greitas pristatymas, ir klientams, kurie reikia užsakymus iš karto.

Dropshipping yra labai sveikintina,kad yra perdirbtas ir išsiųsti per 24 valandas,Ne faktūra ar reklaminės medžiagos, įtrauktos!!!

Gabalas, Kauliukus ir Supjaustykite!Geležinkelių blade pjovimo efektyvumą.

Paruošti vaisiai ir daržovės greitai, Naudokite pjovimo tešla, picos ir pyragai.

Ergonomiška rankena su stabdžiu, 360 laipsnių besisukantis.Pagrindinės Savybės

[Aštriais Ašmenimis & Veiksmingas Pjovimo] Apskrito Judantis Peilis su neįtikėtinai aštrių ašmenų suteikia jums Greita ir Tiksli pjovimo patirtį įvairių maisto produktų ir daržovių, su minimaliomis pastangomis.Ašmenys yra stiprus ir tiksliai parinkti pagal išlenktą formą, kad palaipsniui siaurėja į neįtikėtinai aštrių bauda krašto tvarkingas gabalai, kiekvieną kartą.Būtina turėti visus virtuvės entuziastai.

[Ergonomiška Rankena] Šis aplinkraštis virtuvės cutter yra apgalvotai suprojektuoti su ergonomiška rankena rankena ir mygtuką, stabdžių, suteikti jums su STABILUMO ir TIKSLI KONTROLĖ, kad užtikrintumėte optimalų veikimą, be pirštų tirpimas, nuovargis ir skausmai.

[Multi-paskirties] Inžinerijos atlikti bet peiliai darbo su mažiausiai pastangų.Šis Geležinkelių Sumažinti yra puikus smulkinimo, pjaustymo pjovimo morkos, dicing, ar kapojimas daržovės, picos, pyragai, vaisiai, ir daug daugiau tikslumo.Gyvybiškai svarbi virtuvės įrankį, geriau maisto ruošimo patirtis!

[Kokybiškos Statybos] novatoriškas geležinkelių ašmenys yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra pranašesnis už įprastą plieno, itin stiprus, ir atitiktų aplinkos apsaugos standartus.Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės PP, neslidus už tvirtą sukibimą.

[Lengva Naudoti & Clean] Tiesiog nuplaukite ašmenys iš korpuso ir mėgautis veiksmingą ir tikslią pjovimo patirtį, kuris taupo savo laiką, o maisto ruošimui.Po naudojimo nuvalykite jį su šiltu vandeniu ir indų plovikliu valyti disko, sausa ir išsaugokite jį, paruoštas kitam naudojimui.

Naudojant Metodus

Specifikacijos

MaterialsPP+ nerūdijančio plieno

Produkto Weight216G

Pakuotės Dydis(L x W x H): 16 x 16 x 3CM

Produkto Size16 x 15,8 CM

Paketas Apima

1 × Mintiml geležinkelių-cut

Pastabos:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukas.

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: Naujas
  • Tipas: Peiliai
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Peilio Tipas: Cleaver