lizdo

ENCHEN Blackstone " Elektrinis Skustuvas Veido Skustuvas Vyrams 3D Slankiojo disko Skalbti USB Įkrovimo Skusti Barzda Mašina

Rating
€7.27 €5.10





ENCHEN Blackstone " Elektrinis Skustuvas Veido Skustuvas Vyrams 3D Slankiojo Disko Skalbti USB Įkrovimo Skusti Barzda Mašina

💖Labai importo, prašome perskaityti prieš padaryti tvarka!!!!!

1. ENCHEN BlackStone skustuvas nėra atsparus vandeniui, pjovimo galva, gali nusiplauti. 2. Skustuvų peiliukai yra medžiagų, rekomenduojama pirkti atsarginės geležtės. 3. Tiems, kurie ilgos barzdos, galite diferentą su pop-up diską ir tada skustis su skustuvu, kitaip jums bus traukti barzda.

Pagrindinės Savybės:

3D Nepriklausomų Plaukiojantis Pjovimo Galvos ● Šis skustuvas turi tris nepriklausomai plaukiojantis pjovimo galvutės, kurios pridėti 1/3 skutimosi srityje, nei paprastų dvigubo pjovimo skustuvas.Pjovimo galvutė turi sklandžiai liesti ir elastinga fanera prisitaikyti prie skirtingų veido kontūrų.

Ultra-plonas Dvigubas Žiedas Cutter ● peilis ju mentes yra dvigubos linijos dizainas, kuris labai padidina peilio net ir kontakto zonos, ir skutimosi efektyvumas yra dvigubai.ESM Smart Skutimosi Sistema ● 5W didelės galios, galingos energijos, mažai triukšmo kontrolės patogiai patirtis.Pažangi Anti-pinch ● Kai baterija yra maža, skustuvas gali išlaikyti cutter greitis pastovus ir išvengti mažo greičio apkabos.Įkrovimo 1 Valandą, Naudojant 2 Mėnesius ● Idealiai tinka keliaujant Padalinta Dizainas ● pjovimo galvutės asamblėja ir fiuzeliažo, yra atskirai suprojektuotas.Kai valymas, pjovimo galvos apdangalą galima ištraukti ir įdėti į vandens skalavimo.Po skalbimo ir džiovinimo, operacija yra paprasta ir patogu.Automatinis Šlifavimo Disko ● medžiaga šis pjoviklis galvos ju yra pagamintas iš importuotų iš Japonijos plieno.Būtent įrengtas.Kai skustuvas yra atidarytas, ašmenys yra automatiškai žemės išlaikyti frezavimo galvos aštrus ir patvarus.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: ENCHEN Modelis: BlackStone Medžiaga: ABS + Metalas, Spalva: Juoda, Mėlyna Neto Svoris: 139g Dydis: 155 x 53mm / 6.10" x 2.09" Galia: 5W Įtampa: 5V Įkrovimo Laikas: 60 min Įkrovimo Būdas: USB Įkrovimas

Komplektą Sudaro:

1 X Elektrinį skustuvą, 1 X USB Įkrovimo Kabelis 1 X Teptukas 1 X Vartotojo Vadovas

ENCHEN Blackstone " Elektrinį skustuvą,

3D plaukiojantis pjovimo galvutė | Pažangi anti-pinch | Ištvermės 2 mėnesius

3D Nepriklausomų Plaukiojantis Pjovimo Galva

Šis skustuvas turi tris nepriklausomai plaukiojantis pjovimo galvutės, kurios pridėti 1/3 skutimosi srityje, nei paprastų dvigubo pjovimo skustuvas.Pjovimo galvutė turi sklandžiai liesti ir elastinga fanera prisitaikyti prie skirtingų veido kontūrų.

Ultra-plonas Dvigubo Pjovimo Žiedu

Peilis ju mentes yra dvigubos linijos dizainas, kuris labai padidina peilio net ir kontakto zonos, ir skutimosi efektyvumas yra dvigubai.

5W Didelės Galios

Galingas energijos, mažai triukšmo kontrolės patogiai patirtis.

Smart Anti-suspaudimo

Kai baterija yra maža, skustuvo išlaiko skutimosi greitis pastovus ir išvengiama suspaudimo barzda mažu greičiu.

Įkrovimo 1 Valandą, Naudojant 2 Mėnesius

BlackStone palaiko dirbti iš karto, kai prijungtas, ir toliau trim barzdos.

Padalinta Dizainas

Frezavimo galvos surinkimo ir korpuso yra atskirai suprojektuotas.Kai valymas, pjovimo galvos apdangalą galima ištraukti ir įdėti į vandens skalavimo.Operacija yra labai paprasta ir patogu.

Automatinis Šlifavimo Disko

Būtent įrengtas.Kai skustuvas yra atidarytas, ašmenys yra automatiškai žemės išlaikyti frezavimo galvos aštrus ir patvarus.

* lt turi per didelius, ir grandinės apsaugą.Kai trūksta energijos arba įkraunama, redbreathing lemputė.Kai baterija yra visiškai įkrauta, darbinė šviesa yra visada. * Tipas-c USB Įkrovimo sąsają, galima įkrauti iš kompiuterio ir mobiliojo galia.lt yra nešiojamas kelionės. * Apvalkalas yra pagamintas iš ABS ir galvos coveris litų PC.Stipri ir patvari. * Pop-up grandiklis ant nugaros, vieną mygtuką, kad atidaryti, lengvai apdaila ilgiau barzda.

* Kaip Išardyti Cutter Galvos?

1. Brūkštelėdami pjovimo galvutė 2. Išjunkite pjovimo galva 3. Prijunkite fiuzeliažo

  • Modelio Numeris: ENCHEN BlackStone " Elektrinį skustuvą,
  • Spalva: juoda, sidabrinė
  • Prekės Pavadinimas: xiaomi
  • Naudoti: Veidas
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Maitinimo Tipas: Įkrovimo
  • Medžiaga: ABS + metalas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: Vyras
  • Elemento Tipas: Razor
  • dydis: Electric Face Shaver