Kiti Virtuvės Įrankiai Ir Įtaisai

Nerūdijančio Plieno Kolonėlė Jar Klipas Gali Atidarytuvas Vadovas Spiralės Sandariklio Dangtis Valiklis Atsukite Varžtą Butelio Atidarytuvas Virtuvės Dalykėlių

Rating
€4.20 €3.31





Reguliuojamas Jar Peilis Nerūdijančio Plieno Dangteliais, off Jar Atidarytuvas, Butelių Atidarytuvas, Gali Atidarytuvas, 1-4 cm

Aprašymas:

Reguliuojamas Butelio Atidarytuvas, kuri priima įrankių dizainas, kad ji tinka butelį dangteliu, įvairių dydžių, gali išsaugoti savo energiją ir gali būti naudojamas lengvai.

Be to, PP rankena su anti-slydimo pranašumą pasiūlyti patogią jausmas ir aukštos kokybės medžiagų, be rūdžių siūlome ilgą tarnavimo laiką.

Mažas dydis užtikrina lengva laikyti, neatsižvelgiant daug vietos.Tiesiog paimkite jį priima patogumui savo gyvenimą.

All-in-one " klipas, kuris yra gerai užsandarinti, gali būti naudojamas atidaryti alaus buteliai, sodos ir natrio dangteliai, saugus dangtelis.Praktinė virtuvės pagalbos 5 in 1-palengvinti jūsų gyvenimą.

Atidarykite bet kurį butelį, o butelyje easilyThese du dangčio atidarymo leido žmonėms atidaryti buteliai ir skirtukais, be spaudimo dėl žmonių pirštų.Jūs neturite problemų atidarymo butelius!Kiekvienas namuose turi turėti vieną!

Puiki dovana tiems, kurių silpnas rankas.Galite atidaryti dangtelius, be žalos savo rankas ar naudojant per daug jėgos.Puikiai tinka vyresnio amžiaus žmonėms ir su artrito rankas.Jums nereikia artritas, kad naudinga.

Specifikacija:

Spalva: Balta

Medžiaga: Nerūdijantis plienas+PP

Naudojimas: Viešbutis, Restoranas, Namų

Funkcijos: Atidaryti butelio dangtelį

Funkcija: Reguliuojamas 6cm

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kolonėlė su Butelio Atidarytuvas

Kad patarimai:

Rankinis matavimas, prašome leisti kai kurių skirtumų.

Prašome leisti kai kurių skirtumų, nes spalva, nes šviesos ir ekrane.

  • Tipas: Atidarytuvai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Atidarymo Tipas: Piltuvėliai
  • Funkcija: Stiklinis Butelis Jar Klipas, Gali Atidarytuvas
  • Prekės Pavadinimas: CHANSUNRUN
  • Modelio Numeris: FV-048
  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno