Kiti Virtuvės Įrankiai Ir Įtaisai

Profesionalus Vyno Atidarytuvas, Butelių Atidarytuvas, Kamščiatraukis Built-in Folijos Pjoviklis Premium Triušis Svirtis Kamščiatraukis, Vyno, Alaus Atidarytuvas Namuose

Rating
€6.12 €5.02





Aprašymas:

【Funkcijų】

1. Gražus ir mielas forma, paprastas ir patogus valdymas.

2. Naudojant technines principo tiesiog traukiant svirtis, kamščiamedžio kamščiu, gali būti lengvai atidaryti per kelias sekundes.

【Dovana Vyno Aksesuarų Rinkinys】Gražiai suprojektuota, vyno butelio atidarytuvas kamščiatraukis nustatyti dosniai accessorized savo optimalų patogumą.Unikalus vynas, priedai apima bazės, folijos pjoviklis, ir papildomų kamščiatraukis.

【Pagaminti Iš Aukštos kokybės Medžiagos,】 unikalaus dizaino ir kruopščiai paruošta vyno atidarytuvas pagamintas iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra ne lengvai neveikia, patvarus ir atsparus nešvarumų.Jums nebus kovoja su skaldytų ir užsispyręs kamščiai, bet daugiau!Kartu su praktinių stilius ir funkcionalumas, tai uncorks bet kokio dydžio vyno butelio ir leidžia jums mėgautis jūsų mėgstamą aromatą.

【Lengva Ir Smagu Naudoti】Tiesiog nuimkite foliją, su folijos pjoviklis ir rankinis triušis svirtis vyno atidarytuvas pašalina kamštienos sekundžių su paprasta pasiūlymai.

【Puiki Dovana Vyno Mėgėjams】Vyno butelio atidarytuvas rinkinys yra puiki dovana idėja vyno mylėtojai, mėgėjai, moterys, vyrai.Vyno korkas valiklis atidarytuvas rinkinys supakuotas stilingas atveju yra idealus dovanų teikimas.Daro puikus siūlymas priimančiosios savo kitą vakarienę – su arba be vyno butelį traukti.

Techniniai duomenys:

【dėžutės dydis】18 x 14.5 cm(7.09*5.71 į)

【Medžiagos】ABS + nerūdijančio plieno

【Veikimo ir naudojimo】

1. Pakelti rankeną pirmas, ir tegul grąžtas visiškai atsigriebti.

2. Atskiros rankenos iki apkabos burną vyno butelis; nenaudokite pernelyg daug jėgos, siekiant užkirsti kelią butelis burną gražu grūsti.

3. Paspauskite rankeną žemyn tvirtai, ir grąžtas bus išplėsti į korką.Paspauskite rankenėlę, kol jis nebegali būti nuspaustas.

4.Tada pakelkite rankeną, cork yra ištrauktas, ir butelį raudono vyno yra tiesiog atidarytas.

Pakuotė:

Butelio atidarytuvas * 1, base * 1, Papildomų Spiralės * 1 ,Folijos Pjoviklis * 1

  • Atidarymo Tipas: Raudonas Vynas
  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Modelio Numeris: -
  • Kilmės: KN(Kilmės)

  • Author: Cradleoffilth94
  • Date: 2021-02-24
  • Compliant. Damaged presentation Carton.
  • 4/5