Interjero Dalys

EASYGUARD Kūdikių Sėdynės Priminimas Automobilių Kūdikių Sėdynės Signalizacija Kūdikių Sėdynės Signalo Kūdikių Laive Signalizacijos DC12V

Rating
€33.63 €26.90





EASYGUARD baby automobilių sėdynės, signalizacija priminimas automobilių kūdikių sėdynės, signalizacijos sistemos,kūdikių automobilių priminimas, įspėjimas su šviesos ir garso priminimas, kai išjungti arba unbuckle DC12V

Gerbiamas Kliente,

Tai pažangi kūdikių sėdynės signalizacija priminimas tinka daugumai vehilces.

Pagrindinė funkcija:

✔Lengva naudoti, nereikia išmanųjį telefoną.Geras pagalbininkas tėvams išlaikyti kūdikiai saugiai vairuojant automobilį & išvengti netyčia pamiršta savo vaiką į automobilį.

✔Signalizacija bus suveikusi, kai jūs atrakinti diržo sagtį arba išjunkite automobilio ACC, kai jūs turite kūdikiui ar vaikui ant galinės sėdynės

✔ Jei vaikas nėra tinkamai sėdi, juda ar pasikelia nuo sėdynės, prietaisas skleidžia 3 žadintuvo PYPSĖJIMAS ir ekrane bus paraudonuoja.

Spalva nurodo:

Žalia šviesa : Display & jutiklis yra gerai prijungtas, prietaisas dirba normaliai.

Raudona lemputė ir garso signalas: Pavojus priminimas.

Geltona Šviesa : prietaisas neveikia tinkamai.

Įspėjimas priminimas: mes rekomenduojame, kad jūsų kūdikis ar vaikas sėdynės su kūdikio sėdynės saugos svarstyti.

Ekranas žalia šviesa, pagal nutylėjimą, kai galia, šios sąlygos yra aptikta, siekiant užkirsti kelią vaikų, paliktų:

A)Kai slėgio daviklis yra posėdį, įrenginys aptinka, kad ACC pokyčiai nuo išjungti, ekrane šviesos, blykstės, ir švilpukas bi-bi-bi garsu priminti vairuotojas.

(B)Kai slėgio daviklis yra posėdį, įrenginys aptinka ACC pokyčiai nuo IŠJUNGTI ir vairuotojo saugos diržo sagtis yra ištrauktas, ekrano apšvietimas, blykstė ir švilpukas bi-bi-bi garsu, kol slėgio jutiklis yra ne spaudimą.

O priminti procesas, jeigu prietaisas aptinka slėgio jutiklis yra ne sėdi arba saugos diržų užfiksuotas dar kartą, sirena, garso ir žibintuvėlis bus išjungti automatiškai.

KODĖL VERTA PIRKTI IŠ JAV?

1. Professional: Mes esame profesionalų komanda, dėl transporto priemonių apsaugos produktai, ir mes galime teikti technikas paramos 7x24 valandas jums

2. Kokybės garantija: mes suteikiame visą produktų su 12 mėnesių kokybės garantija

3. Prekių atsargų ir greitas pristatymas: Visus daiktus, mes esame pardavimas yra sandėlyje ir galime atsiųsti jas jums greitai, paprastai mes laivas jūsų užsakymų 24 valandas, kai tik gausime jūsų išvalytas mokėjimą

4. Geras reputacija: mes gauti gerą reputaciją iš mūsų klientams

5. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija: jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymus, tiesiog ją mums grąžinti per 14 dienų ir gauti visą kompensaciją.

6. Nuostabus paslaugas po pardavimo: sandoris nebus baigtas, net ir jūs gavote savo užsakymą; mes ir toliau teikti jums paslaugas po pardavimo per visą laiką naudojate elementą.

Kokybės garantija

Pažadame, jokių rizikos pirkti ir 14 dienų pinigų grąžinimo paslaugos

1. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija dėl bet kokios priežasties.14 dienų nuo pirkimo datos, grįžti savo nepažeistos Easyguard produktą ir gauti visą kompensaciją dėl BET kokios priežasties.

2. Visi produktai yra pagaminti iš Easyguard ir mes teikti visiškai naujas, jt-naudoti produktus su originalios pakuotės.

3. Visi produktai yra laikomasi 12 mėnesių garantija dėl kokybės klausimais.12 mėnesių nuo pirkimo datą, pasirūpiname visomis kokybe susijusios problemos.

4. Jei klientai gauna jokių defektų arba žalos, ant pakuotės ar ant produktų, prašome atsisako pasirašyti paketą ir nedelsdami susisiekite su mumis.Taip pat prašome pateikti įrodymus, iš laivybos kompanijos, kurios gali įrodyti, kad žala atsirado dėl jų, šiuo atveju, jūs galite gauti nemokamą pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus.

5. Jei jūs tikrai nepatinka produktų galite įsigyti, galite pasirinkti, kad ji vėl su mumis ir visiškai originalios pakuotės ir gauti visą kompensaciją.Prašome užtikrinti, kad pakuotė yra nepažeista ir pradinę būklę, kai jūs jį grąžinti atgal.

6. Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant produktai, ir mes suteiksime išsamią atgalinis adresas.Klientams reikia sau leisti grįžti laivybos kaina.

7. 12 mėnesių garantija nėra, kai produktai yra sugadintas dėl netinkamo naudojimo dėl pirkėjo pabaigos.

Nemokama klientų aptarnavimo

1. Nežinote, kaip gauti savo Easyguard produktas veiktų tinkamai?Susisiekite su mūsų pasaulinės klasės ir draugiškas palaikymo komanda greitų sprendimų.

2. Draugiškas priminimas: Kai jums susisiekti su mūsų pagalbos, įsitikinkite, kad turite savo Easyguard produkto patogu gedimų šalinimas!

Mokėjimo terminai

1. Mes priimame mokėjimus per Dulcevitae.lt

2. Jei klientų kaip mokėti per kitus metodus, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Pristatymas terminas

1. Visos prekės bus išsiųstos iš 1-3 darbo dienų, kai gausime mokėjimą, išskirti atostogų, tokių kaip Kinijos Naujųjų Metų šventės, vidurio rudens atostogų ir pan.

2. Mes rekomenduojame jums pasirinkti Dulcevitae.lt Standartinis Pristatymas kaip kurjerių taip, kad mes galime tiek gauti garantuotas.Laivybos laikas priklauso nuo Dulcevitae.lt oficialus laivybos laikas.Jei norite gauti kad per trumpesnį laiką, galite pasirinkti kitą pristatymo kompanijos, tokios, kaip DHL, UPS ir "Fedex", daugumai šalių, laivybos laikas yra 4-9 darbo dienų paprastai.

  • Maitinimo Šaltinis: DC 12V
  • Modelio Pavadinimas: BAS001
  • Elemento Tipas: Sėdimos vietos, Suolai & Aksesuarai
  • Specialios Funkcijos: Kūdikių sėdynės signalizacija priminimas
  • Svorio ribos: 2.5-36KG
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plug and play: intervencijos, specializuoto technikas nereikia.
  • Reglamentas: Laikytis 2014/53/ES
  • belaidis jutiklis: jutiklio ir ekranas bendrauti belaidžio

  • Author: Heiko Kammel
  • Date: 2021-07-15
  • Not yet assembled
  • 5/5