lizdo

6PCS Nerūdijančio Plieno Martini Pasiimti Kokteilis Stick Gerti Vėrinukai Arklys, Kardas, Širdies, Ašaros Ir Skeleto Galvos Formos Martini Decorat

Rating
€6.67 €3.60





Savybės:

Top Value Pack: Šis kokteilis susitvarko rinkinį sudaro 6 Vnt 4.5 colių (apie) kokteilių vėrinukai, ateina su stiliumi, kaip gražus arklys, kardas, širdies, ašaros ir skeleto galva, tai nustatyti yra labai patvarus ir daugkartinio naudojimo.Šis rinkinys gali akimirksniu atnaujinimai, visi jūsų kokteiliai ir martinio į modernią ir stilingą išvaizdą ir padaryti savo gėrimo parašo viena, kai jūs rinkti, ir nereikia nerimauti gauti savo gėrimų supainioti su kitais.

Maisto kokybės, 304 Nerūdijančio Plieno: Mūsų martini kirtikliai yra pagaminti iš maisto kokybės nerūdijančio plieno 304, antikorozinės, nedūžtančios ir nerūdijantis.Krašto kiekvienas kokteilis garnyras pasirinkti yra skirtos būti labai aštrus greitam maisto perforacija be splintering, kartu su elegantiškas naujausio dizaino, kad padeda turėti gerą sukibimą.

Universalus Garnyras Rekomenduojame: Šių išgalvotas kokteilių vėrinukai yra puikus martini , vyšnios, citrusinių vaisių, desertų, fondue, sumuštiniai, taip pat gali būti naudojamas kaip užkandis vėrinukai, gerti vėrinukai ir bet skanus maistas lazdos.Jie idealiai tinka kiekvienam šalies, bartending, vestuvių, gimtadienių, vestuvių dušas, baby shower, atostogų vakarienė arba kasdien naudoti namuose.

Premium ir Įspūdingas: Šių metalo kokteilis kirtikliai yra puiki barai, kokteilių mėgėjams ir barmenai.Ji suteikia sudėtingas unikalią išvaizdą, kad leidžia savo juostą susitvarko kūriniai daugiau smagus.Net jei turite nulio barmeno įgūdžius, taip pat galite imtis savo kokteilių pateikimas į naują lygį su šių blizgaus plieno kokteilių dantų krapštuką.

Kietojo Idealus Dydis: Idealiai tinka martini laikyti , taip pat gali būti naudojami kitų vaisių kitų rūšių gėrimų.Viršuje yra suvirinti, jūs neturite jaudintis dėl jų nukristi.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kokteilis Pasiimti Rinkinys

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Dydis: žiūrėkite paveikslėlio dėl išsamesnės informacijos

Pakavimo Sąrašas:

Kokteilis Pasiimti*6

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Dulcevitae.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Dulcevitae.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Pavadinimas: Kokteilis Pasiimti Rinkinys
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, 304 Nerūdijančio Plieno
  • Baras Priedai Tipas: Kita
  • Kiekis: >5
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Gėrimas Vėrinukai Nerūdijančio Plieno Martini Pasiimti Kokteilis Garnyras Susitvarko
  • Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
  • Tipas: nerūdijančio plieno lazdas
  • Prekės Pavadinimas: AIHOME