Alaus Diržo Sagtis Butelio Laikiklį Galite Lengvai Atlikti Gėrimai Su Jumis

Aprašymas:

Mėgaukitės alaus, bet kuriuo metu ir bet kur su šio Alaus Diržo Sagtis Butelio Laikiklį!Ji taip pat gali turėti kitų gėrimų, kurie gali tilpti 70 mm skersmens!Alus yra vienas iš labiausiai kuokštelinių gėrimų, kai jis ateina į šalių.

Bet jei jis tikrai yra įdomus šalis, jokiu būdu, kad jums bus sėdi rankas sudėję ant kėdės, kol jis bus baigtas.Galite tikėtis sau judėti daug, ir tai yra tokia vargo išlaikyti ūkį alaus rankoje.

Tai ypač aktualu, jei jūs neturite planą, siekiant sunaudoti iš karto, arba turi kažką daryti, o jūs gėrimas, tokių kaip valgio gaminimas.Kaip ilgai, kaip jūs turite tai alaus diržo sagtį, galite atlikti savo gėrimo su jumis patogiai.

Pagrindinis šio elemento yra tai, kad jis turi butelį ar galite vietoje, todėl nereikia naudoti savo rankas.

Tai iš esmės diržo sagtį, kad jūs turite slydimo per savo diržo ir flip atidaryti.Atkreipkite dėmesį, kad nustatytas tik ateina su diržo sagtis pati, o ne diržas dirželis.Su tuo, jūs neturite jaudintis, nes jūs galite tiesiog naudoti bet diržas jūs jau namie.Geras dalykas yra, kad jūs galite tiesiog apversti sagties atidarykite ir uždarykite jį.Tokiu būdu, jūs galite įdėti alaus, jį bet kuriuo metu arba nešioti kaip mados aksesuaras, kai jums nereikia gerti.

Ši sagtis pagaminta iš tvirtos ir stiprios aukštos kokybės cinko lydinio metalo.

Jis gali veiksmingai padėti svoris gerti, nes ji gali išlaikyti savo formą 90 laipsnių kampu.Be to, jos išvaizda dizainas yra taip pat labai panašus į paprasto diržo sagtis.Yra daug spalvų, galite pasirinkti, kad tiktų jūsų pageidavimus.Specifikacija:

Medžiagos: Cinko Lydinys

Dydis: 10.2 cm x 8cm

Svoris: 243 gramų

  • Kilmės: KN(Kilmės)