lizdo

Tiko Unlacquered Sriubos Šaukštą Ir Peilį, Indai, Namų Indai Išskirtinį Šaukštas Virtuvės Reikmenys 2021

Rating
€0.91 €0.90





Pavadinimas: Tiko serija 8-piece set

Dydis:

Pieno milteliai šaukštas 7.3*3.7 cm

Mini pagardinti šaukštu 9.2*2.2 cm

Vaikai šaukštas 13*2.5 cm

Vidutinio šaukštas 16*2.9 cm

Uogienė peilis 16*2cm

Ilga rankena sriubos šaukštą 18.2*3.8 cm

Porceliano sriubos šaukštą 16*4cm

Trumpas didelis šaukštas 16*4.8 cm

Medžiaga: Tiko

Svoris: pieno milteliai šaukštas 6 gramų, mini pagardinti šaukštu 3 g

Vaikų šaukštas 6 gramų, vidutinės trukmės šaukštas 7 gramų, uogienė peilis 6 g

Porceliano stiliaus sriuba šaukštas 14 gramų ilga rankena sriubos šaukštą 11 g

Trumpas didelis scoop 19 gramų

★Medienos produktai skiriasi nuo įprastos stalo.Jie auginami nuo žemės, su stipriu svetingumą, leidžia giliai patirtis įdomus mėgautis maistu!

★Kiekviena medienos gaminių yra paimti iš įvairių dalių, mediena, medžio ir poliruoti rankiniu būdu.Medienos, grūdų, spalva, svoris, ir specifikacijos yra šiek tiek kitokie.Medinis produktas yra meno kūrinys, prašome būti tolerantiškais, jei jums patinka!

Woodware pastaba:

. Antrą naudoti woodware, jis gali būti dezinfekuojami su ozono sluoksnis dezinfekavimo kabinetas.Ne, ozono dezinfekcija, galite pamirkyti šiltame sūriame vandenyje apie 1 valandą, tada nuvalykite jį, paprastai, ir įdėkite jį į vėdinamoje sausoje po valymo.Tiesiog palikti išdžiūti.Atkreipkite dėmesį, kad jūs negalite naudoti bet aukštos temperatūros elektros prietaisų, pvz., dezinfekavimo įranga, mikrobangų krosnelės ir kt., ir negali būti šalia šildytuvo, negali būti veikiami saulės, arba virti į verdantį vandenį.

Woodware priežiūra:

Jei norite, kad medienos, grūdų, medienos gaminiai, gražus, galite nuplaukite ir nusausinkite po mirkant sūriame vandenyje, ir tada naudokite kepimo aliejaus Švelniai taikyti sluoksnį aliejaus ir tegul jis sėdi už 12 valandų, leisti žurnalus gerti pakankamai naftos!

Tekstūros, spalvos skirtumas:

Mediena yra natūraliai susidarančių medžiagų.Ten bus skirtumų, spalvos ir tekstūros, ir ji turi savo charakteristikas.Tol, kol nėra jokio kreko, ne mėlyna, nr. kirmgraužos " pritaikymo būdą, nr. perforacija, Paprastai, yra skirtumų, spalvos, medienos pati dėl aplinkos apšvietimo ir kitų priežasčių, jų augimo metu medienos.Be to, ekrane bus šiek tiek kitaip, jei ekranas nebūtų naudojamas.Draugai, kurie protas, kruopščiai apsvarstyti šio tipo atbulinis, kurie yra normalu.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena

  • Author: Boy Han Doi Chang Yeu Ai
  • Date: 2021-01-29
  • Спасибо!
  • 5/5