lizdo

30ML Sutraukti Poras Serumas Porų Vitamino C Esmė Lift Firming Balinimo Esmė Alyvos Kontrolės Odos Priežiūros TSLM2

Rating
€1.71 €0.99





Aprašymas:

Mes naudojame naujausias technologijas, kad mišinys CLADOSIPHON OKAMURANUS puikiai su kitais ingredientais, ir efektyvumo hialurono rūgštimi produktai yra 50% didesnė nei įprasta hialurono rūgštis produktai.

Produktas bus veiksmingas per vieną dieną.Pirminis efektas bus, kad oda lygi ir švelni kitą dieną, suteikia šilkinį odos tekstūros, pavyzdžiui, kitą dieną, susirinkimo, šalis, ir t. t.Jūs galite naudoti šį produktą, kad jums šlovingas.Ilgalaikis naudojimas daro jūsų odos jaunesnis ir jaunesnis.

Su savo unikalaus molekulių struktūra ir fizikinės ir cheminės savybės, hialurono rūgštis rodo įvairias svarbias fiziologines funkcijas žmogaus organizme, pvz., sąnarių tepimo, reguliavimo pralaidumo kraujagyslių sienelių, reguliuojančių baltymų, vandens ir elektrolitų difuzijos ir operacija, ir skatinančių žaizdų gijimą.Ypač svarbu, kad hialurono rūgštis yra specialus vandens sulaikymo efektu ir yra labiausiai drėkinanti medžiaga, randamas gamtoje. 2% gryno hialurono rūgšties vandeninis tirpalas, gali tvirtai išlaikyti 98% drėgmės.

Šis produktas suteikia karalienė hialurono rūgštis, CLADOSIPHON OKAMURANUS ekstraktas, kuris yra puikus hialurono rūgštis su dideliu kiekiu anijonus, kurie taip pat gali skatinti pluošto ląstelių gaminti kolageno ir elastino.Odos metabolizmą, raukšlių, anti-senėjimo.Pagerinti odos paviršiaus kraujodaros funkcija oda, antibakterinis naudoti in vitro.Naudoti šį produktą, kad jūsų odos sklandžiai visą dieną.Ir toliau naudoti 2 į 3 savaites, atjauninti odą ir išspręsti nemažai odos problemų.

Naudojimas: gali būti taikomos tiesiogiai ant odos, arba naudoti kaukę rankšluostį, imtis penkių iki dešimties lašai esmė, kad mišinys apie 10ml vandens, pamerkti kaukė rankšluosčiu, kad sumaišytas kaukė skysčio, kuris gali padaryti odą, sugeria geriau.

Techniniai duomenys:

Grynasis Svoris:30ml

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pagrindiniai Ingredientai: Hialurono Rūgštis, Vitaminas E, Vitaminas C

Funkcijos: Ant įgyti priešpriešinio, raukšlių, Anti-senėjimo, Ruožas stora

Techniniai duomenys:

Produktas bus veiksmingas per vieną dieną.Ilgalaikis naudojimas daro jūsų odos jaunesnis ir jaunesnis.

Mes naudojame naujausias technologijas, kad mišinys CLADOSIPHON OKAMURANUS puikiai su kitais ingredientais, ir efektyvumo hialurono rūgštimi produktai yra 50% didesnė nei įprasta hialurono rūgštis produktai.

Su savo unikalaus molekulių struktūra ir fizikinės ir cheminės savybės.Ypač svarbu, kad hialurono rūgštis yra specialus vandens sulaikymo efektu ir yra labiausiai drėkinanti medžiaga, randamas gamtoje.

Pakuotė:

1 x Esmė

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.

Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

Dėkojame už jūsų supratimą.

  • Modelio Numeris: FH152922
  • Drop laivyba: Parama
  • Prekės Pavadinimas: ENERGINGAS, GLAMŪRAS
  • Eterinis Aliejus Tipas: Sudėtinės Eterinis Aliejus
  • Pažymėjimo Numeris: 1111
  • Komponentas: /
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Kilmės: KN(Kilmės)