Aprašymas: Dydis: ilgis: 230MM, plotis: 28MM,Papildomų ilgos grandinės lipdukas*2 ilgis: 66MM, plotis: 21MM, didelis stačiakampio formos *4 ilgis:32MM, plotis: 21MM, elipsės *4 21MM skersmens, apvalios*4 ilgis: 100MM plotis: 55 MM,stačiakampis*1 ilgis: 38MM, plotis: 17MM, maža stačiakampio formos *5 Storis: apie 0.18 mm techniniai duomenys: Matinės juodos ir suodžių grandinės apsaugos lipdukas ateina su oro pagrindinių griovelį taip, kad ji yra paprasta naudoti ir nebus gaminti burbulus.Skaidrus raganosio slėpti lipdukas yra minkštas ir puikiai tinka apsaugoti dviračio rėmą.Grandinės apsaugos lipdukas caneffectively apsaugoti dviračio rėmas, priekinės šakės, ir trinties dalys su ritės.Pasta metodas: 1. Nustatyti pasta poziciją, šveitiklis su alkoholiu ar vandenį, kad pašalintumėte dulkes.Pastaba: Jei pasta pozicija nėra dulkes ir įklijuokite jis neturi jokio poveikio, lipdukas bus ne klijuoti. 2. Užtikrinti, kad pasta srityje yra nemokamas naftos dėmių ir dulkių.Tai geriausia naudoti grandiklis, ar kitos priemonės, pasta, kai įklijuodami, kad ne burbuliukai, yra generuojami

Pakavimas:

1 Lapas xBicycle Lipdukas 1.Parama:Lašas Laivybos/Mišrios Spalvos /Didmeninė 2.Prašome comfirm kontaktinę informaciją, gavėjų atidžiai.

3.Prašome pateikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais, tai yra labai svarbu mums ,jei turite kokių nors klausimų , prašome susisiekti su mumis , mes padės jums Dulcevitae.lt .

  • dydis: 23*3cm
  • Medžiaga: Anglies Pluošto
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Lipdukai