lizdo

PGYTECH Kamera Narve Gopro /Osmo Veiksmų Apsaugos Atveju Rėmo Dangtis Korpuso su 1/4 Sriegis Šalto Batų Prijungti Išorinį Priedą

Rating
€36.39 €16.74





SAVYBĖS:

●Specialiai sukurta OSMO Veiksmų, PGYTECH OSMO Veiksmų Fotoaparato Narve suteikiančias su 1/4" sriegiu, 2 šalto batų kalno, yra Universali Sąsaja, tinka vlogging filmavimui.

●Veiksmų fotoaparato sąsaja apačioje narvo jungia, bet fotografavimo prietaisą su universali sąsaja, pvz., trikojo ar selfie stick.Yra du šalčio batai ant viršaus ir iš šono narvo, atitinkamai, siūlome susipažinti su kamera, lengvas, ir mikrofonas.

●Nuimamas šalto batų su 1/4 â± gija jungia narvo su trikoju vertikalia arba horizontalia kryptimi, kuri leidžia nemokamai perjungti fotografavimo modeliai.

●Viršutine batų gali būti padidintas, padedant 1/4 â± sriegis šalto batų, taip, įsitikinkite, kad ryšio kameros šviesos neturės įtakos funkcijai fotoaparatas.Tuščiaviduriai vieta yra rezervuota apie pusė energijos tiekimo, ryšių su mikrofonais, ar pakeisti atminties kortelę

●Pastaba: Prašome atidžiai perskaityti instrukcijas prieš naudojant.Lengvas: 30g, Medžiaga: PC + Silikagelio.

OSMO VEIKSMŲ FOTOAPARATO NARVE DUK

Kas yra funkcija fotoaparato narve?

Į PGYTECH OSMO Veiksmų Fotoaparato Narvo ateina su veiksmų fotoaparato sąsaja apačioje narvo ir prisijungia prie bet fotografavimo prietaisą su universali sąsaja, pvz., trikojo ar selfie stick.

Yra du šalčio batai ant viršaus ir iš šono narvo, atitinkamai, kuri siūlo prieigą prie vaizdo kameros, šviesos, mikrofonas.

Nuimamas šalto batų su 1/4" sriegiu jungia narvo su trikoju vertikalia arba horizontalia kryptimi, kuri leidžia nemokamai perjungti fotografavimo modeliai.

Viršutine batų gali būti padidintas, padedant 1/4" sriegiu šalto batų, taip, įsitikinkite, kad ryšio kameros šviesos neturės įtakos funkcijai fotoaparatas.

Angos yra rezervuota ant narvo pusėje energijos tiekimo, ryšių su mikrofonais, ar pakeisti atminties kortelę.

Bus mikrofono įtakos bythe kamera narve?

Built-in mikrofono turės įtakos ir galimą įtaką išorinio mikrofono nėra tikri, nes garso adapteris yra ne išleisti dabar.

Gali PGYTECH kamera narve dirbti su trikoju?

Taip, jis gali dirbti su trikoju 1/4" veiksmo kamera universal mount 1/4 arba nuimamas šalto batų su 1/4" sriegiu, arba tiesiogiai prijungti PGYTECH Veiksmų Fotoaparato Pratęsimo Polių Trikojo.

Fotoaparatas narve turi GoPro universali sąsaja, šaltas batų, ir 1/4" sriegiu įterpti.

Trikojo su 1/4" varžtų gali būti pritvirtinti tiesiai į fotoaparatą narve, arba galite naudoti PGYTECH 1/4" sąsaja, pridėti prie universali sąsaja.

Aksesuarai gali būti prijungtas prie universali sąsaja fotoaparato narve.

Man reikia ardyti fotoaparatas narvą, kai mokesčių?

Ne, yra angos prie narvo pusėje energijos tiekimo, ryšių su mikrofonais, arba atminties kortelę, pakeitimas.

Naudojant fotoaparatą, narvas, gali šoninį dangtelį OSMO Veiksmų galima atidaryti?

Taip, yra atvira erdvė ant narvo pusėje energijos tiekimo, ryšių su mikrofonais, ar pakeisti atminties kortelę.

  • Sukonfigūruotos: kameros
  • Prekės Pavadinimas: pgytech
  • Medžiagos: PC&silikagelis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis (Pxhxd): 84 mm x 77 mm x 33 mm
  • Modelio Numeris: P-11B-010
  • Svoris: 30g