Modelis Pastate

Naujas Soft Blokai vaikai "PASIDARYK pats" Pop squigz gyvis Juokinga Silikono bloko Modelis, Statybos, Žaislų, Kūrybinės Dovanos Vaikams Berniukas

Rating
€12.47 €8.23





Naujas Soft Blokai vaikai "PASIDARYK pats" Pop squigz gyvis Juokinga Silikono bloko Modelis, Statybos, Žaislų, Kūrybinės Dovanos Vaikams Berniukas

Kulka Taškų: 1、Mielas Gyvis Žaislas: žaislai yra puikus siurbimo struktūras, jie gali būti laikomasi neakytų paviršių ir laikytis vienas kito.Statyti, pasta, prisijungti ir pop.Puikus žaislas, skirtas žmonėms, kurie kenčia nuo autizmo, smulkiosios motorikos įgūdžius, žaislų, taip pat puikus mokymosi išteklių (idealus Montessori žaislas).

2、Skatinti Kūrybingumą: mažas siurbimo taurės žaislai gali skatinti vaikų vaizduotę ir bendravimo įgūdžius, padėti vystyti motorinius įgūdžius, koordinuoti rankas ir akis,, vizualinio mąstymo ir susikaupimo.Leiskite vaikams kurti visų rūšių keistam formos, keistos struktūros ir įdomių kūrinių.Jie taip pat puikus dekompresija ir atsipalaidavimo žaislai suaugusiems.

3、Daugiafunkcinis ir Nešiojamieji: suteikti jums įdomus per maudymosi ar kelionių automobiliu.Galima čiulpti "windows", mokyklos rūbinės, aukštos kėdės ar stalai.Trapus dizainas, patogus nešiotis, keliaujant automobiliu, keliaujant į mokyklą ar eiti į biuro.

4、Saugus Dizainas: Labai tinka vaikams nuo 3 ir daugiau vaikų-saugus, pagamintas iš 100% aukštos kokybės silikono gumos, BPA-free, latekso-nemokamai, plaunamas indaplovėje, ne ant stalų, langų ir jokių dėmių ar žymių liko ant kitų paviršių.

5、brangiausia Dovana: Vonios žaislai yra skirti vaikams protingesni, daugiau vaizduotės ir novatoriškas.Geriausias atostogų dovana jums ir jūsų šeimai.

Savybės:

1. Medžiaga: Pagaminti iš silikono gumos, kuri yra super minkštas ir jokių pėdsakų.Todėl jūs galite naudoti ją ant bet kokio paviršiaus.

2. Gali būti naudojamos pakartotinai, po valymo.Kai paviršius yra padengtas dulkėmis, tai turės įtakos savo sukibimas, bet, prašome būti tikri, kad jums tik reikia nuplaukite juos su vandeniu, kad jas atkurti savo pradinę būseną.Dydis: dart žaislas (10.5 cm) ir rėmelis (3.4 cm).

3. Geras pagalbininkas stresą.Kai esi prislėgtas, jūs galite galvoti apie tai, kaip depresija ir paspauskite sunku ant bet kokio paviršiaus, nepaliekant jokių žymių.Kai jūs traukti ją lauk, ji bus padaryti malonią pop garso.

Žaidimo taisyklės:

1.Nustatyti tikslinę vietą.Įdėti orange "taikinys" žaislas ant bet kokio paviršiaus (pvz.: desktop/stiklo/automobilių hood/šaldytuvas/šaldiklis/valymo robotas (sunku)).

2: Visi gauna tą patį skaičių "smiginis" žaislai.Mesti kažką ne "tikslinis" žaislas tuo pačiu atstumu.Arčiausiai = 3 taškai, kiekvienas patvarumas = 1 taškas.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Dydis: apie 14*14*19cm/5.51*5.51*7.48 colių

Stilius: jūrų gyvūnais + kamuolys modeliai

Pakavimo Sąrašas:

1 X siurbtukas Žaislų Rinkinys (22/30/38PCS)

  • Modelio Numeris: Minkštas Blokai
  • Medžiaga: Silikono
  • Rekomenduojame Amžius: 7-12y, 12+y
  • Tipas: Blokai
  • Lytis: Unisex
  • Kilmės: KN(Kilmės)