Dviračių Priedai

Butelis Narve Įrankių Krepšys Dviračių Rinkinys Dviračių Laikiklis Vandens Butelio Saugojimo Bylos Dviračių Laikiklį Narvuose Stovo MTB Lauko Remonto Įrankis 18X6CM

Rating
€5.65 €4.58





Kulka Taškų:

1、Nešiojamų Dizainas: Jis gali būti naudojamas saugoti mažus daiktus kasdien žirgais, ir tinka vidinis vamzdis micro siurblys/padangų remonto komplektas.Išspręsti saugojimo problemų, dabar galite važiuoti lengvai.

2、Neperšlampama Dizainas: Ši dviračių įrankių krepšys yra atsparus vandeniui ir pagamintas iš PU EVA medžiagos.Vandeniui atsparus užtrauktukas, pusiau automatinė begarsis, užtrauktuko galvutė, neperšlampami veiklos, klijai užtrauktuko juostelė.

3、Paprastas ir Stilingas Dizainas: tamsiai griovelių dizainas yra paprastas ir stilingas, kompozitinių medžiagų, patvarus, nėra lengva subraižyti.Įstaiga yra nedidelė, talpa yra didelė, ir yra akių kišenės viduje, siekiant užkirsti kelią elementus judėti ir kenkia vertybės.

4、Montavimo Patarimai: Ji taip pat ateina su stovas, lentynos, yra patogu įrengti, stabilus ir tvirtas, ir labai patogus įdiegti.Tik du tvirtinimo varžtai yra reikalingi.Po įdiegimo, ji yra stabili ir nėra lengva atlaisvinti, ir ji gali lengvai susidoroti su įvairiomis kelio sąlygomis.

5、įmontuotu Laikiklis: apačioje įmontuotu laikiklis yra ne tik pertvara, bet taip pat gali būti naudojamas kaip kortelės pozicija dėl gėrimo butelis burną.Kortelės padėtis yra sukurta būti lankstus ir nebus riboto dydžio gėrimų butelių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dviračių Įrankių Krepšys su Laikikliu

Svoris: apie 94g

Dydis: apie 18cm(aukštis)*6cm/7.09*2.36 colių

Spalva: ryškiai juoda/matinė juoda

Medžiaga: EVA

Tyrimo apimtis: dviratis

Pakavimo Sąrašas:

Įrankių Rinkinys(Be Įrankių)*1

Laikiklis*1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Funkcija: Su Dangteliu
  • Svoris: about 94g
  • Spalva: ryškiai juodas/matinis juodas
  • dydis: about 18cm(height)*6cm/7.09*2.36inch
  • Sertifikavimo: -
  • Modelio Numeris: Virdulys krepšys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita, EVA