Aprašymas:

【Anti-Sprogo Aukštos Kokybės Medžiaga】pratybų kamuolys yra pagamintas iš tvirtos aukštos kokybės PVC medžiagos su naujovišku anti-sprogo sistemą, apsaugo nuo staigaus sprogimo.Dėl savo šiek tiek grubus paviršius, sėdynės kamuolys yra ypač šlepetė-įrodymas.

【Reguliuojamas Traukti Value Atsparumas Juostų】Dvi minkštos rankenos, kad yra lengva suvokti ir apsaugoti jūsų rankas nuo trinties traumų.Šio balanso kamuolys kėdutė suteikia puikią įvairių pratimų, jaunų ir senų, pradedantiesiems ir pažengusiems.

【Stabilumo Kamuolys Bazės】pripučiami stabilumo žiedas padeda išlaikyti jogos kamuolys stabili mokymo metu.Tai leidžia pratimus su optimalios formos, be kompromisų dėl nepageidaujamų stumdomas ir juda.

【Multifuctional】Šis kamuolys yra ne tik tinka fitneso pratimų, bet taip pat geras aktyvus sėdi kaip stalo kėdės darbe ar namuose.Taip pat puikiai tinka nėščioms moterims atsipalaidavimo pratimai raiščių, sausgyslių ir sąnarių skausmus, padeda palengvinti nugaros ir dubens skausmas.

【Viso Kūno Mokymo】Su šiuo nuostabiu pratybų kamuolys kėdė, galima atlikti viso kūno mokymo (krūtinės, rankų, nugaros, pečių, kojų ir pilvo).

Specifikacija:

Medžiaga: PVC Epoksidinės

Dydis:

Jogos Kamuolys Dia.: 65cm/25.59 colių

Bazinė Vidinis Dia.: 45cm/17.72 colių

Pagrindiniai Išoriniai Dia.: 60cm/23.62 colių

Atsparumas Juostos Ilgis: 65cm/25.59 colių

Komplektą Sudaro:

1 Set Pratybų Kamuolys Kėdės Rinkinys

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

  • dydis: 65cm
  • Stilius: Round
  • Kilmės: KN(Kilmės)