Paslaugų tik

Apie NSO P10

1. Kaip įjungti projektoriaus ?

Pirma, projektorius turi būti mokama.Jei baterija yra labai žemas, jis negali būti įjungtas.Tada paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo mygtuką, kol projektoriaus šviesos galia.

2. Kaip prijungti prie laptopo?Pirma, prijungti nešiojamą kompiuterį prie projektoriaus HDMI 2.0 Kabelis.HDMI sąsaja nešiojamasis kompiuteris nėra išėjimo video signalai pagal numatytuosius nustatymus.Jums reikia rankiniu būdu nustatyti kompiuterio.Win 8 OS, arba didesnė: Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kompiuterio darbalaukyje, spustelėkite "ekrano parametrai", spustelėkite "ekranas", rasti "Multi - ekranas", pasirinkite "copy mode".Išsaugoti parametrus.Projektorius automatiškai rodyti kompiuterio signalą.Kiti OS: yra sparčiuosius klavišus nešiojamas perjungti vaizdo išėjimo.Paspauskite klavišų derinį "Fn+F?(F1 iki F12)" Labiausiai kompiuteriuose, prijungus projektorių, iš naujo paleiskite kompiuterį, ten bus signalo išėjimas.

3. Kaip naudoti projektorių, teisingai?

● Projektorius yra ličio baterija viduje.Kai ji yra pilnai įkrauta, prašome prisiminti, kad atjunkite maitinimo laidą, kai jo nenaudojate.Nėra antkainio už ilgą laiką.Netinkamo naudojimo bus sutrumpinti baterijos veikimo laikas.

4. Kaip naudotis nuotolinio valdymo teisingai?

● Nuotolinio valdymo imtuvas projektoriaus priešais projektorių.Kai veikia nuotolinis valdymas, siekiama priekiniai projektoriaus vietoj projektoriaus ekrane.

5. Pastaba naudojant projektoriaus.

● Elektriniais radiatorių oro įsiurbimo anga yra apačioje, projektorius.Jei naudojate projektorių, neturi blokuoti apačioje projektorius.

6. Kaip veikia "iphone" belaidžio ekrano projektorius?

1. Nustatyti projektoriaus ir iPhone prijungti prie to paties wi-fi".

(Jei nėra wifi tinklo, taip pat galite tiesiogiai atidaryti viešosios interneto prieigos taškas, iPhone, nustatyti projektoriaus WiFi ryšį su "iphone" hotspot)

2. Ieškoti "Laimingas mesti APP" dėl projektoriaus ekrano ir spustelėkite šią programą.

3. Tada stumkite į viršų, iš apačios "iPhone" ekrano , rasti "airplay" ar "Ekrano atvaizdavimas" ,Paieškos ir prijungti projektorių prietaiso.Operacija yra sėkminga.

7. Kaip veikia "Android" išmaniojo telefono belaidžio ryšio ekrano projektorius

1. Įjungti projektoriaus wifi

2. Ieškoti "wi-fi "ekranas" į projektoriaus ekraną ir spustelėkite atidaryti šią programą.

3. Raskite funkcijos ekrano atvaizdavimo funkciją nustatymų meniu iš "Android" telefono (pavyzdžiui, "wifi",-ekranas, WANLAN -ekranas, ekrano atvaizdavimo funkcija, Multi-ekranas, miracast ir kt.Jei jūsų telefonas neturi šios funkcijos, jūsų telefonas nepalaiko belaidžio atspindintis), ieškoti ir prisijungti prie projektoriaus aparatą.

4. Projektoriaus ekrane rodoma, ar prietaisas yra prijungtas, spustelėkite priimti, operacija yra sėkminga.

8. Kaip naudoti trikojį?

● Skleisti savo kojų yra reguliuojamas.Nustatykite ribą įsukami į viršų.Stentas koja bus išskleisti plačiau.Šiuo būdu jūs galite nustatyti projektoriaus.Projektorius turėtų būti remiami, trikojų.Užtikrinti, kad šiluma yra normalu.

  • Elemento Tipas: Už Papildomą Mokestį

  • Author: Steven Chris23
  • Date: 2021-03-09
  • Projector's fine. The seller made a gift. On the projector body there is no model name.
  • 5/5

  • Author: Gizmo 86 86
  • Date: 2021-07-17
  • Super seller
  • 5/5

  • Author: Mako Jemenei
  • Date: 2021-06-04
  • Thank you very much I received the remote control super customer service
  • 5/5