lizdo

70MM Nerūdijančio Plieno Prieskonių Mason Jar Maišytuvo Dangtelis Dragos Miltų Sandarinimo Prieskonių, Sandarus Dangtelis Konservų Indelyje Stiklo Butelis

Rating
€11.19 €5.37





Aprašymas

Šie nerūdijančio plieno dangčiai yra puikiai visiems jūsų saugojimo poreikius!Patvarus ir, truks ilgai.Atlaikyti pakartotinai naudoja ir skalbimų, Puikus šaldiklis ir šaldytuvas, taip pat sauso saugojimo.Jei nesate tikri, jei mūsų dangteliai gali tilpti jūsų tinkamai, prašome įvertinti savo prieš pateikiant užsakymą.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

- Dydis: Apytiksl. 7 x 7 x 4,2 cm.

- dangteliai truks ilgą laiką.Garantuoja, kad visada antspaudas ir niekada rūdžių.

- Lengva atidaryti ir uždaryti, apsaugoti savo daiktus nuo tiesioginių saulės spindulių, aukštos temperatūros ir kūno šilumos.

- Šie dangteliai yra galutinis stora ir visiškai apsauginiai dangteliai.

- Whorl formos dangteliu, galima laikyti saugiai laikyti ir sumažinti riziką nepatogus nesandarus, kai jūs jį nešiotis ar kelionių.

- Magija indelį su Shaker Dangteliai yra ideali virtuvė, suteikti jums su daugybe galimybių.Kokteilis purtyklė, papročių mišinys prieskonių ir patrinti stiklainius, druska ir pipirai populiarias, cinamono ir cukraus išdalijimo skrudinta duona ir bulvės, miltai sifter, parmezano sūris dozatorius, vonios druskos purtyklė ir pan.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1pc/4pcs x maišytuvo dangtelis (be buteliuko)

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Filtro Tipas: Daugkartinio Naudojimo Filtrus
  • Prekės Pavadinimas: ROSENICE