Nagų Įrankiai

10VNT Pedikiūro Rinkinį Nešiojamų Manikiūro Nagų Priežiūros Priemonė Nerūdijančio Plieno Pašalinti Negyvas Odos Ląsteles Kaliaus Valiklis Pedikiūro Koja Failų

Rating
€2.77 €1.11





Prekės Informacija

Prekės Savybės:

【Gausite】: 10VNT Nešiojamų Koja Set, kurių sudėtyje yra įvairių pėdų failus, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi, patogu ir praktiška.

【Aukštos kokybės Plastiko + Nerūdijančio Plieno Medžiagos】: Tvirtos ir nėra lengvai deformuojasi, šis produktas yra pagamintas iš plastiko ir nerūdijančio plieno, gali būti naudojamos daug kartų, ir padeda jums taupyti daug pinigų.

【Saugus, Profesionalus Ir Efektyvus Valymo】: šio žingsnio failų rinkinį , galite švelniai ir saugiai pašalinti storą callused odos, nustumti užsispyręs manikiūras.beautiful ir storos odos, ir pašalinti manikiūras.beautiful; Pašalinti clavus ir storų kojų nagai, negyvą odą ir nešvarumus tarp nagai su koja, dildė.

【Lengvas Ir Nešiojamų】: Nešiojamų koja failas yra patogus namuose ar profesionaliam naudojimui, pavyzdžiui, jūs galite pasiimti jį į vonios kambarį, naudokite jį prieš pradėdami vartoti vonią, lengvai pašalinti savo manikiūras.beautiful, taupant laiką ir pinigus.

【Patikimas Aptarnavimas】: Jei turite kokių nors klausimų apie pedikiūro rinkinį, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų profesionali komanda greitai padės išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.

Prekių Aprašymus:

-Medžiaga: Plastikas + Nerūdijančio Plieno

-Spalva: Geltona

-Dydis: Kaip paveikslų paroda

Paketas Apima:

10vnt Nustatyti Pedikiūro Rinkinys

Instrukcijos:

1 žingsnis: Paruoškite dubenį šilto vandens, tai geriau pridėti stambios druskos, ir tada įdėti savo kojas į burbulas daugiau nei 10 minučių.

2 žingsnis: Nuvalykite sausa, imtis žemyn kojas ir sužlugdyti vietose, kur jaučiate, grubus.Ten bus baltos spalvos trupinius nukristi.

3 žingsnis: Po valymo, taikyti pėdų kremas (rankų kremas yra prieinama vietoje), apvyniokite pėdų padengti arba įvyniokite jį į polietileno plėvele, pašalinti jį po 15 minučių, ir jūs pastebėsite, kad jūsų kojos yra kaip kūdikiai!

4 žingsnis: Po naudojimo nuvalykite pedikiūro rinkinį ir nuplaukite juos su vandeniu.Nemerkite nevykęs lentos vandenyje.Įdėti jį vėsioje, vėdinamoje vietoje ir nusausinkite.

Po negyvos odos trinamas su citrina ar mėtomis drėkintuvai, jūs galite mėgautis jausmas žengia į debesis kitą rytą.

Skelbimas:

1. Prašome leisti 2-3% paklaida dėl rankinis matavimas.

Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Produkto Nuotraukos

  • Medžiaga: Plastikiniai + Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)