MĖGAUTIS NETVARKA-NEMOKAMAI SPINTA.Ne daugiau nepatogus krūvas drabužių jūsų spintoje!PLASTIKINĖS PAKABOS funkcija super plonas dizainas, siekiant padėti jums padidinti savo spinta kosmosą, o todėl, tvarkinga ir organizuota!Jūs taip pat galite sutaupyti laiko padažas, kaip jūs galės rasti jūsų drabužiai būtų greičiau ir paprasčiau!

TOP NOTCH KOKYBĖS.Mūsų tvirtas ir patvarus, pakaba organizatoriai garantuoja, kad turi stovėti daugkartinio naudojimo!Sustiprinto plastiko kraštus pridėti stabilumo ir teikti daugiau paramos už jūsų standartinio drabužiais kaip marškinėliai, suknelės ar kelnės, taip pat sunkiųjų paltai ar striukės!

AUDINIO DRAUGIŠKAS.Mūsų balto plastiko pakabos funkcija švarus ir sklandžiai baigti siūlo jums geriausią vertę organizacijai įrankį savo spintos ir spintelės.Nėra jokių šiurkščių ar aštrių briaunų, kaip ir kitos pakabos, todėl jums niekada nereikės nerimauti dėl bet kokios žalos, nepageidaujamas raukšles ar ženklai ant jūsų drabužių.

BUILT-IN PEČIŲ GRIOVELIAI.Mūsų universalūs skalbimo pakabos, tinka vaikų ir suaugusių drabužių, bet gali būti naudojami ir kiti priedai!Sukurta su įpjovomis pečių, šių neslidžios stendai yra puikus kabinti kaklaraiščiai, diržai, skaros, plonas dirželis marškinėliai, tankai ir moterų apatinius pavyzdžiui, liemenėlės, nightgowns, ir camisoles.

spalva: Balta

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

20 x pakabos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)