Vaizdo Žaidimai

SW-TC998 kierat valdytojas, Reebok bėgimo takelio vairuotojas valdybos bendrojo kierat kontrolės valdyba elektros energijos tiekimo valdybos SW-TB998

Rating
€63.92 €57.52





SW-TC998 kierat valdytojas, Reebok bėgimo takelio vairuotojas valdybos bendrojo kierat kontrolės valdyba maitinimo lenta su tilt

Paketas apima

Naujas Pakaitinis Valdybos x1

Specifikacija

1. Dalies numeris: SW-TC998 2. Naudojimas: Reebok kierat ir kitos prekės 3. 110V/220V galima naudoti 4. Būklė: Naujas

Garantija

1. Valdytojas gausite jau išbandytas, su heatsink, nauja ir su 90 dienų garantija. 2. Nemokamai grąžinti, arba grąžinti, jei valdyba gavo: ne taip, kaip aprašymas/įvairių su realiais photo/neveikia/skaldyti.

Patvirtinti Teisės Valdyba

Pls pažymėta, tai duomenų valdytojas turi serveral rūšių.Pls atsiųsti mums nuotrauką iš savo originalius/sena valdybos patvirtinti prieš užsakymą, ačiū!

Kaip nustatyti nepavyko valdytojas

E01: ryšio gedimas, jutiklio gedimas; E02: jums geriau patikrinti variklio pirmiausia patikrinti, jei yra kokių nors problemų su varikliu, jei variklio darbas normalus, tada reikia keisti valdiklio.E03: Jutiklio gedimas; kierat bus paleisti kelias sekundes, tada rodo E03; E04: paprastai nuo srovės kaltės, ši situacija paprastai sudegino komponentų valdiklis; E08: Gali būti pakeliama variklio valdymo gedimas.

Įsitikinkite, kad paleisti variklio normalaus testavimo

Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su varikliu, prieš pateikiant užsakymą.Variklis gali būti bandomas metodu, parodyta žemiau pateiktame paveikslėlyje.Jeigu variklis veikia sklandžiai 2*5# baterijų, tai reiškia, kad variklis yra geras.Jei veikia ne sklandžiai, arba neveikia, tai reiškia, kad variklis neveikia.

Realios Foto

Pakavimo Duomenys

Kaip rasti kitų modelių variklio valdiklis?

Specialių firminių valdytojas yra.Dėl bet kokios kitos informacijos, prašome susisiekti su mumis.

Apie Mokėjimą

Mes turime daugiau būdų, kaip mokėjimo

Apie Siuntos

Apie atsiliepimą

Jei pacakge gavo ne patenkinti (sugadinta/dalys sulaužytos arba neteisingas jų dalys/negali naudoti), prašome susisiekti su mumis pirmą, darysime tai, ką galime, kad būtų išspręsta problema su jumis.

SW-TC998 kierat valdytojas, Reebok bėgimo takelio vairuotojas valdybos bendrojo kierat kontrolės valdyba maitinimo lenta su tilt

  • Punktas: SW-TC998 kontrolės valdybos pakeitimo
  • Prekės Pavadinimas: KYCXD
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra
  • Numeris: SW-TC998
  • Su USB: no