Vaizdo Žaidimai

Originalus Aviečių Pi TV Vaizdo Žaidimų Konsolės RETROFLAG NESPI Atveju+ Už Aviečių Pi 3B+ 3B 2B Funkcinės Power Ir Reset

Rating
€88.30 €70.64





Pastaba: Į kainą neįskaičiuotos MOKESČIŲ.o Jei klientas adresas yra atokioje vietovėje, kainą neįskaičiuotos nuotolinio pristatymo mokestis.

Rinkinys 1 & Rinkinys 2:

Komplektas 3 & Kit " 4:

Rinkinys 5 & Rinkinys 6:

Rinkinys 7 & Kit 8:

Rinkinys 9 & Rinkinys 10:

Rinkinys 11 & Rinkinys 12:

Tai Retroflag žaidimų sistema leidžia jums atgimti savo vaikystės prisiminimus su savo šeima.Žaisti savo mėgstamą klasika, kaip Mario, Crash Bandicoot, Sonic, Street Fighter ir daugelis kitų su iki 4 žaidėjų.

Jis yra varomas galingas aviečių pi 3B, kurioje yra įrengta su 1,2 GHz Broadcom quad-core procesorius ir 1 GB RAM.Todėl jūs galite žaisti PS/N64 dauguma žaidimų, kaip jūs žaisti juos.

- Recalbox Žaidimų Sistema:

Mes surinkome šią šviesą žaidimų konsolės už jus ir iš anksto įdiegti Recalbox žaidimų sistema į SD kortelę.Taigi, kai jūs jį gauti, tiesiog prijunkite ir žaisti.

- Savybės:

- Klasikinis Retro Stiliaus

- Su Recalbox sistema

- 40+ konsolių 1 (Max Palaiko 50+ Retro Konsoles)

- 10000+ visi žaidimai, yra (Palaiko 50000+ Šviesą grąžinantys Žaidimai)

- Įjunk ir dirbk

- Iki 5 žaidėjų

- Pridėti savo žaidimus pagal save per LAN.

- Saugaus Išjungimo ir Saugiai iš Naujo

- Greitai ir nuostabus spektaklis

- Remti HD išvestis (Max 1080P)

- Parama Multi-language :anglų, Prancūzija, Italija, ispanų, portugalų, olandų, turkų, korėjiečių, Japonų, rusų,arabų, lenkų ir t.t 26 rūšių kalba.

- Retroflag NESPI Atveju+ Specifikacija:

Jei pasirinksite DHL / FedEx / TNT / UPS Expedited, gali tekti sumokėti tam tikrą mokestį, kai jūs pasirašyti langelį.

Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje DHL ar Fedex, Jūs turite sumokėti papildomai 38USD kaip nuotolinio valdymo laivybos mokestis.Ačiū už jūsų supratimą.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį , konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį .

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,

Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.Mums labai malonu, kad jūs turite elementus.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, nuoma, maloniai prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Ačiū už jūsų paramą su 5 žvaigždėmis.

Pls susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Jei jūs turite bet kurį klausimą, Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

  • Funkcija: Vaizdo Žaidimų Pultai
  • Pareigos: Žaidimas Pramogos
  • Funkcija 1: Remti HD Išvestis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • sistema: recalbox
  • 2 funkcija: iš anksto įdiegti Žaidimai
  • Modelio Numeris: NESPI+
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra
  • Su USB: Taip
  • Prekės Pavadinimas: KINHANK