Stilius Įrankiai

Plaukų Kirpimo Žirklės 6 Colių Plaukų Žirklės Profesinės Kirpykla Žirklės Pjovimo Retinimo Stilius Įrankis, Plaukų Kirpimo Žirklės

Rating
€2.63 €1.84





Savybės:

1. Aštrių: Plaukų Žirklės su lygaus paviršiaus ir aštrus geležtės kraštai, kurie nebus pažeisti arba padalinti plaukų galai.

2. Geras medžiaga: Pagaminti iš nerūdijančio plieno, su aukščiausios ilgaamžiškumą, atsparus korozijai, didelis atsparumas temperatūrai ir patvarus.

3. Tikslumas: stiprūs, aštrūs peiliai užtikrina optimalų kontrolė, kuri leidžia savo įgūdžius, kad tikrai prześwitywać.Išgaubto kraštų sklandus pjovimo veiksmų.

4. Retinimo šlyties: Tai yra pagrindinis įrankis, kuris gali padėti jums pasiekti stilingas sluoksniuotos plaukų gabalai, neatsižvelgiant iš bendro ilgio plaukų.

5. Pritaikomumas: žirklės priemonė, 6 colių, profesionalus kirpėjas plaukų pjaustymo žirklių yra saugus ir paprastas naudoti dėl vyrų, moterų, suaugusiųjų ir vaikų.

Aprašymas:

Šių plaukų karpyti, patogus, paprasta naudoti ir tiksli, kad daug stilių kirpimo ir klientams.Patvarus medžiagos ir rankų prisilietimas neleis jums žemyn.

Techniniai duomenys:

Dydis: 6 cm

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Tipas: Retinimo šlyties, pjovimo (pasirinktinai)

Pareigos: Iškarpyti plaukai

Pakuotė:

1 * Cutter

Arba

1 * Retinimo šlyties(pasirinktinai)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Apie Paketas

Sveiki, mieli~ Jūsų privatumas yra ypač svarbu, kad mus~pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.Bet kokie kiti reikalavimai, prašome siųsti mums pranešimą~su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Apie Siuntos

Sveiki, mieli~Mes išsiųsti užsakymą per 4 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei užsakymo dosen ' t recevie m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis~ Ką, jei atitinka produkto problemos: Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug geriau nei ginčų, problema bus sovled gerai~

Apie Darbo Laikas

Sveiki, mieli~, Nes laiko skirtumas, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną~ Mes pasistengsime atsakyti kairės pranešimai greitai, būkite kantrūs~

Apie Atsiliepimą

Sveiki, mano brangūs~Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimus !!! Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes manome, kad problemą galima išspręsti, ir po mūsų, bendrauti~Mes weill padarysime viską už jus ! ! !

  • Elemento Tipas: plaukų žirklių
  • Funkcijos 1: Sharp
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: iškarpyti plaukai
  • Ašmenų Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Tipas: pjovimo žirklės, Retinimo šlyties, cutter (pasirinktinai)
  • Rankenos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Prekės Pavadinimas: PANELĖ ROŽĖ
  • Funkcijos 5: Taikymas
  • Savybės 4: Retinimo šlyties
  • Funkcijos 3: Tikslumo
  • Funkcijos 2: Geras medžiaga
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • dydis: 6 inch