Styginiai Instrumentai

ATMOSFERA Reverb Gitaros Pedalas PAVASARIO/BAŽNYČIOS/PLOKŠTĖ/EKO-VEIKSMAŽODIS/MIRGULIAVIMAS/COMET/ATGAL/MIŠKO/IMPULSO 9Digital Reverb Efektas

Rating
€75.68 €67.36





Savybės:

9 įmontuotas skaitmeninis reverb tipai, įskaitant PAVASARIO, BAŽNYČIA, PLOKŠTĖS, EKO-VEIKSMAŽODIS, MIRGULIAVIMAS, COMET, ATSUKTI, MIŠKO, IMPULSO, be tradicinių SUMAIŠYKITE, ĖDUONIS ir TONAS padarinių, tai yra Moduliavimo poveikis gylis kontrolės skirta Moduliacijos poveikį.TAKAS funkcija jungiklio perjungimo Takas funkcija, leidžianti poveikio, tonas, kad išnyks ir garso daug daugiau fizinių tarp įjungimas ir išjungimas!

Su 9 reverbs patirti vienos gitaros efektu pedalas, jūs galite rasti visus reverb efektų, jums reikės:

1.PLOKŠTĖ: Studija stiliaus plokštė reverb Plokštės reverbs buvo vienas iš pirmųjų tipų dirbtinės reverbs naudojama filmuoti.Jie naudojami plieno plokštė pagal įtampą, tiekiamą springs kampuose, kai lėkštės buvo prie išorinis apvalkalas.Plokštė veikia gerai, vokalas būti ryškios ir švarios.

2.BAŽNYČIA: Didelis kambarys reverb, akustika bažnyčioje gali būti didžiulis, todėl tikėtis, atmosfera tikrai

3.PAVASARIS: Klasikinis spring reverb bakas – galbūt vienas pirmųjų naudoja buvo Fender savo Vibroverb amp kelią atgal į 1963 m., taigi, jei tai klasikinis derliaus tonai jūs ieško JOYO spring reverb yra vienas skirtas jums.

4.EKO-VEIKSMAŽODIS: Sujungia echo ir reverb, tai vėlavimo ar reverb?Gerai tiek, iš tiesų yra time-based garso efektai, bet vėlavimas yra kartoti signalą, po tam tikro laiko ir kartojimų skaičius, priklausomai nuo grįžtamojo ryšio lygio.Reverb yra natūralus rezultatas soundwaves atspindinčių nuo kiekvieno paviršiaus, sunkus, minkštas, aukštas, trumpas ir pan.Įdėti šių dviejų kartu ir tai, ką mes tada girdėti ir suvokti, kaip kambario akustika Eko-Veiksmažodis.Taikant Moduliavimą dial atneša papildomų delay & kartoti greitį.

5.MIRGULIAVIMAS: atrodo, kad mirguliavimas svajonę.Pastatykite save į muzikinius Brian En, pagamintas sluoksniavimasis uodega reverb, kad yra pasistatė iki oktavos ir siunčiami per grįžtamojo ryšio kilpa ant sauso signalas.

6.KOMETA: tarsi kometa skrieja tarp jūsų amp ir gitara, jos ne iš šio pasaulio, sukasi, matavimo moduliacija, eterinės.Taikant moduliavimą dial atneša jausmą flanger/phaser poveikį.

7.ATGAL: Ji mano, kaip jūs atsukti juostelę atgal į reverb į priekį, a forverb?Jos pradeda gauti šiek tiek trippy..

8.MIŠKO: atrodo, turi kaitintis po miškų, aplinkos atmosferą.Pateikti moduliavimas šiek tiek daugiau choras ir išgirsti paukščių dainuoti.

9.PULSAS: panašus į skraidymas impulsinio garso flutters ir ankštiniai kaip atspindžių atšokti atgal ir pirmyn išilgai pavasarį.Pareikšti Moduliavimo ir sping pradeda impulso greičiau.

Matmenys :109* 67*48mm

Svoris:248g

Įvesties Varža:2.2 MΩ

Išėjimo Varža:100Ω

Vardinės srovės suvartojimas:140mA

Darbinė Įtampa:DC 9V(centras minus)(nepridedami)

Signalo Apeiti Tipas:Apeiti

Daiktų Nuotraukas:

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivų laivybos metodą pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges. 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti . 2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą. 3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Didmeninė Prekyba & Drop-Pristatymas:

Mes siūlome Didmeninėmis ir Išskleidžiamajame Laivybos, jei jūs turite bet kokius reikalavimus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Malonaus apsipirkimo !

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Poveikis
  • Prekės Pavadinimas: hricane
  • Modelio Numeris: YD4-0121-6
  • Svoris: 300g
  • Kištuko Tipas: Nėra

  • Author: Elz3bhaaaOtroFlow
  • Date: 2021-07-21
  • llegó a tiempo ..eso es la mejor
  • 5/5