Nešiojami Prietaisai

50CM Nešiojamų Magnetinis Įkroviklis Xiaomi Mi Juosta 5/6 Smart Žiūrėti Adsorbcijos Greito Įkrovimo Kabelis, Laidas USB Data Kabelis, Kroviklis

Rating
€1.72 €1.28





50CM Nešiojamų Magnetinis Įkroviklis Xiaomi Mi Juosta 5/6 Smart Žiūrėti Adsorbcijos Greito Įkrovimo Kabelis, Laidas USB Data Kabelis, Įkroviklis Funkcija:( žiūrėti Įkrovikliai )

- Mažas ir gražus, ne monotoniškas su žiūrėti

- Tarpvėžę, lengva nešioti, jūs galite jį nešiotis su savimi, kai jums keliauti ir dirbti

- Saugus ir patikimas, prašome būti tikri Aprašymas:

1. Suderinamumas: Xiaomi Mi Juosta Įkroviklis smart žiūrėti pakeitimo įkrovimo kabelis.

2. Maitinimo Apsauga: Apsaugokite savo smart žiūrėti iš perkrovimas.

3. Kompaktiškas ir lengvas dizainas: patogus keliautojams ir verslo vartotojams.

4. Plug and Play): Sklandžiai sinchronizuoti ir įkrauti kompiuteryje tuo pačiu metu, arba prijunkite tiesiai prie sienos arba automobilinis USB įkroviklis.

5. Priedai tik ne taip pat išmaniųjų laikrodžių.Feeback: 1. Prašome Patvirtinti, Kad Gavo Iš Produktų, Po To, Kai Jūs Turite Juos. 2. Jei Turite Bet Kokių Klausimų Produktų Gavote, Prašome Susisiekti Su Mumis Laiku Ir Mes Stengiamės, Išspręsti Problemas Ir, Kad Esate Patenkintas. 3. Prašome Pateikti Mums Teigiamų Atsiliepimų, Jei Jūs Patenkinti.Jei Ne, Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Palikdami Neigiamą Arba Neutralų Atsiliepimą.Mes Dirbame Su Jumis, Kad Išspręsti Visas Problemas.Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Kas yra Dulcevitae.lt Pristatymas?

Dulcevitae.lt Laivyba yra viena-stop laivybos metodą, kuris oficialiai pateikė Dulcevitae.lt ir Cainiao Tinklo.Kaip pabaigoje-su tikslu tarpvalstybinių logistikos paslaugų, ji yra pirmoji-mile paėmimo paslauga, konsolidacijos paslaugos, tarptautinis linija nuotolių paslaugos, muitinės formalumų paslaugos, paskutinės mylios pristatymo paslaugos.Be to, ji taip pat apima pasaulinę sekimo paslaugų, klientų aptarnavimo ir logistikos ginčų sprendimo paslauga, ir platforma garantuota kompensacija, paslaugos.

Kodėl Dulcevitae.lt Pristatymas?

Po pateikimo savo užsakymą Dulcevitae.lt, pardavėjas atsiųs paketą į mūsų shipping centre.Iš čia, mes galime padaryti, įsitikinkite, kad jūsų paketas bus tvarkomi atsargiai ir pristatyta laiku, ir mes pridėsime stebėjimo informaciją jūsų užsakymo detalės, todėl, kad jūs galite sekti savo paketą, kada ir kur norite.

Kiek laiko užtrunka mano paketas atvykti, jei aš naudoju Dulcevitae.lt Pristatymas?

Tai priklauso nuo to, kokį variantą pasirinksite.

Paketus, kurie yra siunčiami su Dulcevitae.lt Standartinis Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų, kadangi Dulcevitae.lt Premium Laivybos suteiks pristatymo metu, nuo 7 iki 15 darbo dienų.TPU Visas Raštas Atvejais, Samsung Galaxy žiūrėti aktyvus laikrodžių Atveju, Smart Priedų pakeitimo Galaxy žiūrėti aktyvus

  • Funkcija: Magnetinio Adsorbcijos Įkrovimo Kabelis
  • Tipas: Įkrovikliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įkrovikliai Elemento Atributai: Žiūrėti Reikmenys, Sporto Prekės
  • Žmonės: eiti arba naudotis lauke
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Kabelio Ilgis: 50CM
  • privalumai: Tarpvėžę ir didelės talpos
  • Spalva: juoda
  • Kalbos: lietuvių, Rusų, Ispanų, LENKŲ, Portugalų, Turkų, Italijos, Prancūzų, Vokiečių, Norvegų
  • Prekės Pavadinimas: BEYESER
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama, Už Xiaomi Mi Juosta 5/6