lizdo

Begalinis Kubo Žaislas Fidget Vaikams Ir Suaugusiems Sumažinti Stresą Ir Nerimą, Kietas Ranka Mini Užmušti Laiką Žaislai Begalinis Kubas

Rating
€1.07 €0.64





Begalinis Kubo Žaislas Fidget Vaikams Ir Suaugusiems Sumažinti Stresą Ir Nerimą, Kietas Ranka Mini Užmušti Laiką Žaislai Begalinis Kubas

Savybės:

1. Labai smagu: suteikti jums begalinis piršto malonumą, kurį apversti ir sulenkite ji nuolat transformate įvairių begalybė formų.Įvykdyti visus jūsų rankos", poreikius.

2. Mini fidget žaislas sumažinti stresą: visų amžiaus vaikai ir suaugusieji, sumažinti stresą ir nerimą, ir nužudyti.

3. Saugos medžiaga: abs plastikas magiškasis kubas, pagamintas iš tvirtos netoksiškos žalia medžiaga.Savo lygaus paviršiaus ir suapvalinti kampai yra skirti išlaikyti jūsų ar jūsų vaikas saugus.

4. Struktūra: aštuonių maži kubeliai, vieni pietus kubas yra tiksliai apdirbti ir surinkti susidaryti bendrą dydis big cubed.

5. Ergonomiškai išlenktas dizainas: ranka komfortą ir ilgalaikio naudojimo.Begalinis kubo idealiai tinka žmonėms, bando gana nagų kramtymas, rūkymas, kojos dreba ir visi tipas dėmesio sutrikimas klausimus, ergonomiškas lenktos formos dizainas ranka komfortą ir ilgalaikio naudojimo.

Aprašymas:

Begalinis kubas gali padėti jums giliai atsipalaiduoti ir išleisti visą laiką, kompaktiškas ir lengvas, lengva nešiotis.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: ABS plastikas

Dydis: 8*4*2cm

Veleno medžiaga: ketaus veleno

Forma: kvadratas

Pakuotė:

1 * Begalinis Kubas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Rekomenduojame Amžius: 7-12y, 18+, 4-6y, 12+y
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: ABS
  • Sertifikavimo: Nėra