Virtuvės Saugojimo Ir Organizacijos

Daugiafunkcinis Nutekėjimo Trikampis Krepšelį Plastikinis Baseinas Kabo Trikampis Krepšelį Kampe Kriauklė Kanalizaciją Stelažo Lentynos Siurbtukas Virtuvės Įrankis

Rating
€0.32 €0.19





Savybės:

1. Patvarus krepšys: trikampio formos kriauklė kanalizaciją yra puikus patvarumas, lankstumas ir didelio efektyvumo. 2. Vietos taupymas: drenažo šiukšlių baseino kabo trikampis krepšelį, kuris gali būti montuojamas kampe kriaukle, siekiant sutaupyti vietos ir jums. 3. Daugiafunkcinis: Nulupti sponge daržovių krepšelis, tinkamas saugojimo skudurų, naudojamos virtuvės kriauklės. 4. Lengva valyti: Jokių ploviklių reikia!Tiesiog naudokite vandenį iš čiaupo! 5. Virtuvės Pagalbininkas: Jis yra geras pagalbininkas virtuvėje.Šis įrankis leidžia savo gyvenimą geriau.

Aprašymas:

Tai yra kūrybinės virtuvės įrankis baseinas kabo trikampis krepšelį, patvarus ir lengva naudoti, paprasta ir praktiška, taupo laiką, lengva įdėti, lengva laikyti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastiko Spalva: pilka Dydis: 26 * 14.2 * 10cm

Pakuotė:

1 * Drenažo Trikampis Krepšelio

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

  • dydis: 26x14.2x10cm
  • Spalva: pilka
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)