Kanceliarinės Prekės Lipdukas

Qiduo Lipdukai vaikams, Sunkvežimių, ekskavatorių orlaivių bakas autobusų laivo lėktuvnešio transporto priemonės lipdukas mokytojų atlygį skatinti etiketės

Rating
€3.20 €2.08





Produkto Informacija

KĄ JŪS GAUNATE, - 500pcs roll lipdukai lipdukai siunčiami gerai supakuoti maišeliai, kurie yra uždaroma ir rūpinasi, kad būtų lengva laikyti.

ŠALIES PASIRINKIMAS - juos galite naudoti dėl savo šalies.Jūs galite pridėti juos prie naudai krepšiai, ir vaikams visiškai mylėjo juos.Jie galės mėgautis puikus dizainas, taip pat šalis.

PAMATYTI, KĄ MŪSŲ KLIENTAI TURI PASAKYTI, * kurie * kurie yra Žavinga ir taip pat pagaminti lipdukai.Įdomus be katė tematikos grupė! * ar * ar * Ar * ar katės yra nuostabus!Jau įdėti juos į savo užrašų knygeles ir savo mokyklos maišą!Suteikus tam draugui klasėje, kuris taip pat myli kates! * ar * ar

DAUGYBĖ NAUDOJA - Naudoti juos papuošti kortelės, užrašų, ar organizatorius nešti.Jūs netgi galite naudoti juos klijuoti ant kalendoriaus ir veidrodis.Tai puikus padrąsinimas, norėdami pamatyti mažai katė savo klasėje arba jūsų biure.

MŪSŲ PRIVALUMAS - Labai matomas.Buvimo vieta, kai šlapia.Tvirtai laikosi, betono, plytelių ir linoleumo grindys.Atrodo profesionaliau.Gali būti pašalintas, kai norimą nepaliekant likučių.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Round
  • Amžius: >3 METŲ
  • Modelio Numeris: lipdukai vaikams
  • Medžiaga: Popierius