lizdo

3 dydžio Augalų Auga Krepšiai Sode Bulvių Puodą Šiltnamio efektą sukeliančių Priemonių Daržovių Maišai Krepšys, Drėkinantis Vertikalus Sodas " jardin Growi S2G5

Rating
€3.17 €2.19





aprašymas:

100% aukštos kokybės

1. Mūsų daržovių sodinimo maišeliai yra skirtas augti šaknų, gumbų ar svogūninės daržovės, tokios kaip morkos, bulvės ir svogūnai; ir vaisių, daržovių ir prieskoninių augalų virš dirvos, pvz., pomidorai, paprikos ar rozmarinas.

2. Pakuotas gėlių vazonus, taip pat gali pakeisti tradicinius kietojo gėlių vazonai, gėlės ir kiti augalai.

3. Priekinė dalis augalų maišas langą nustato kablys ir kilpa, kuri yra naudojama siekiant patikrinti, augimo ir derliaus nuėmimo augalai, taip sumažinant trukdžius prie šaknų ir augalų virš dirvos.Ilgai pupelių maišas yra pagamintas iš patvaraus neaustinio audinio, kuris yra orui ir lengvai nusausinti.

4. Yra dvi siūlės rankenos iš abiejų pusių kiekvienos daržovių sodinimo krepšys, kuris gali būti saugiai atlikti sode ar sodinimo ir saugojimo srityje.

5. Augalų krepšys gali būti naudojamas patalpose arba lauke, sodai, balkonų, burtus, šiltnamiuose, verandos ir pan.Mūsų šaknis daržovių sodinamoji gali būti naudojamos ir gali būti lengvai valomi, sandėliuoti ir džiovinti persodinimui.

6. Sodinimo žolės krepšiai yra labai tinkamas bet entuziastingi, sodininkas, ir gali būti naudojamas ištisus metus bet kokiomis oro sąlygomis.

dydis:

L: 35 * 40CM / 10 litrų

M: 30 * 35CM / 7 galonų

S: 25 * 30 CM / 5 galonų

Pakuotė:

1 x auga krepšys

Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Tipas: Augti Krepšiai
  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Numeris: vis krepšys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: 35 * 40CM