Įrankiai

Litavimo Spotwelder Kišeniniai Mažas Energijos Suvartojimas, su Nikelio Lapas Buitinio Suvirinimo Aparato Komplektas 18650 Baterija

Rating
€28.07 €16.28





Spotwelder Kišeniniai Mažas Energijos Suvartojimas, su Nikelio Lapas Buitinio Suvirinimo Aparato Komplektas 18650 Baterija

Aprašymas:

Spotwelder yra kompaktiškas, lengvas ir nešiojamų dizainas, tai lengva įdėti į kišenę ir nešiotis su savimi.Ji yra paprasta naudoti, baudos kūrinys su stabilių rezultatų gali užtikrinti ilgą tarnavimo laiką.Su mažas energijos suvartojimas dizainas, jums nereikia nerimauti paleisti iš baterijos, kai atidedant.Yra 6 reguliuojami pavaros išėjimo galia, 1-6-1 cirkuliuoti, todėl suvirinimo tikslesni.

Automatinio aptikimo funkcija paskatins po suvirinimo pen susisiekti su nikelio lapas, o atsako laikas yra tik 0,8 s.Patobulintas maitinimo įtampos valdymas ir programinės įrangos projektavimas nebus reset ir ne-grįžti-į-nulis virinant.Su built-in mokestis valdyti modulį, jūs galite lengvai įkrauti savo telefoną su USB laidu.Įrengtas aukštas lygis, baterija, kuri gali nuolat suvirinimo tūkstančiais taškų 0.1-0.15 mm nickle lapas po to, kai visiškai įkrautas.Vario strypas su 10AWG multi-silikoninė viela ir žmogiškas rankovės yra saugus naudoti.

Pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir plastiko medžiagų, jis yra patvarus naudoti.

Produktas yra 14cm ilgio, 8 cm pločio ir 4cm aukščio.Nikelio lakštai yra 100cm ilgio ir 0,1 cm storio, ilgio vietoje, suvirinimo parkeris yra 30cm.

Kišeninis spotwelder daugiausia naudojamas suvirinimo baterija kaip 18650.

Prekės Pavadinimas: Spotwelder

Medžiaga:Plastikas, Metalas

Baterijos: 1 x Įkraunama Baterija, 5500mAh (Pridedama))

Išėjimo Įtampa: 3.7 V

Turintys Storis: 0,1 mm-0,15 mm

Impulso Trukmė: 6 Pavaras, Reguliuojamas (1-6-1 Ciklą, 6 Pavaros yra Didžiausias)

Sukelti Užlaikymą: 0,8 s

Prisitaikymo Kroviklis 5V, Srovė yra Didesnė Negu 1A

Dydis Informacija:

Gaminio Dydis: 14cm x 8cm x 4cm/5.51" x 3.15" x 1.57" (Vidut.)

Nikelio Lapas: Ilgis: 100cm/39.37" (Vidut.), Storis: 0,1 cm/0.04" (Vidut.)

Taškinio Suvirinimo Pen Ilgis: 30 cm/11.81" (Vidut.)

Pastabos:

Nėra įkroviklio yra numatyta, bet įkrovimo kabelis yra numatyta.Prašome naudoti įkrovimo galvutė su fiksuota 5V išėjimas baterija, nenaudokite greito įkrovimo galvos, kitaip baterija bus išsipūtimas.

Instrukcijos:

1. Įjungimas/išjungimas: Ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, beeper skambės kartą.

2. Trumpas paspauskite mygtuką beeper skambės kartą, ir įrankių, bus pakeistas.Kiekvieną kartą, kai paspausite jį, jums bus padidinti viena pavara, 1-6-1 ciklas, ir 6 pavaros turi stipriausia suvirinimo stiprumo.Stebėti šviesos paspaudus mygtuką.Kiek kartų šviesos mirksi, yra įrankių, suvirinimo stiprumo.Pavarų bus saugomi automatiškai, kai jis yra išjungtas ir jis bus saugomas pagal nutylėjimą šių metu jis yra įjungtas.

3. Po suvirinimo pen nepaspaudžiamas, beeper skambės ir palaukite apie 1 sekundę, kad sukelti suvirinimo.

4. Kai mokesčių, mygtuko šviesos primins forma, mirksinti šviesa, ir šviesa visada bus, kai jis pilnas.Suvirinimo funkcija neveikia, kai baterija įkraunama.

5. Jei ji neturi dirbti po darbo laiko, gali būti, kad galia yra per maža, todėl MCU, kad ne dirbti, krovimo lemputė nešviečia, ir jis neįsijungia.Šiuo metu, ji bus už pusvalandžio ir įtampa gali būti atkurta po įtampa pakyla.

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 X Spotwelder

2 X Šilumos susitraukiančiomis Vamzdžiai

1 X USB Kabelis

1 X Nikelio Lapas

  • Modelio Numeris: 14033780
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Matmenys: Išsami Informacija
  • Naudojimas: Suvirinimo