Teaware

600 Vnt., Vienkartiniai Arbatos Filtro Maišeliai Palaidų Arbatos,Raišteliu Tuščias Krepšys Palaidų Lapų Arbata,su natūraliais Nebalintas kraftpopieris

Rating
€13.44 €9.28





Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

600 vnt arbatos filtro maišeliai,pakanka naudoti ilgą laiką; Spalva: natūralios spalvos.

Raišteliu Dizainas: Kiekvienas filtras krepšys ateina su raišteliu, siekiant išvengti bet palaidų lapų pabėgti,išlaikyti savo plikoma arbata gera, lengva išmesti po naudojimo.

Saugus Ir Natyral:Natūralios medienos plaušiena, filtravimo popierius, nebalinti,netoksiškas,tvarko UV sterilizavimo ir infraraudonųjų spindulių džiovinimo, mėgautis savo gryna arbata saugiai.Jie yra visiškai biologiškai ir aplinkos gamyba.

Plačiai Naudojamas: Būti naudojamos arbatos,kavos, vaistažolės, kvapus arbatos, kojų vonelės, sriuba, bambuko medžio anglies maišelį ir kt.Tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis savo laisvalaikį.Tuo tarpu jis yra vertinamas kaip puiki dovanos idėja tiems, kurie mėgsta arbatos ar kavos.

spalva:ruda

medžiaga:filtravimo popierius

dydis:7x9cm

Pakuotės Turinys:

600 * Filtro Maišelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)