lizdo

1PC Karšto Pardavimo Frog Splash Kilimėlis Lauko Vejos Žaidimas Vaikams, Vandens Žaislas Purkštuvų Trinkelėmis, purškiamo Vandens Žaislas Tėvų-vaikų Bendravimą Žaidimas

Rating
€15.07 €10.39





Kulka Taškų:

1、Varlė Purkštuvų Motina: Naujoviškus dizaino, yra 2 varles, šalia fontano.Viena varlė gali purkšti vandenį prisijungę prie vandens vamzdžio.Tai yra įdomiau, nei tradicinės apvalios purkštuvų motina.Tinkamos keliems vaikams žaisti kieme.Išvaizda tai tikrai, kad vaikai, patenka į meilės su juo.

2、Elementą Dydis: 150cm skersmens, 110cm aukštos varlė, tinka daugiau vaikams žaisti kartu, ne vien, mielas varlė purškimo trinkelėmis atneš gaivus purkštuvų krašto ir varlė fontanas.Tai yra taip pat gera dovana vaikams.

3、Aukštos Kokybės: jūsų vaiko saugumui yra mūsų prioritetas.Storesnės medžiagos leidžia patvaresni, ir vaikams yra geriau saugomos, kai žaidžia, ir mūsų pripučiamas baseinas yra pagaminti iš didelio tankio 100% BPA-free PVC medžiagos.Seklus baseinas dizaino, todėl tinka įvairaus amžiaus, leidžia jums ir jūsų šeimai mėgautis nerimauti nemokamai vasaros vandens patirtį.

4、Lengva Nustatyti ir Naudoti: Tiesiog išpūsti varlė su elektriniu siurbliu (neįtraukta) apie 1-3 minutes, tada prijungti sodo žarną, ir dabar jūsų vaikai gali turėti didelį vandens purslų šalies kieme!

5、Mėgautis Vėsioje Vasaros Vaikų, bus fall in love su šio cute vandens purškimo trinkelėmis, kai sėdi/veikia/gulėdamas/playing baseinas, vandens bus apdrabstyti vienos varlės burna ir krašto baseinas atsikratyti šilumos Vasarą.Pirkti dabar ir suteikti jai kaip dovana vasaros mėgėjams!

Funkcijos: 1. Puiki dovana vaikinams ir merginoms mėgautis unikalus vandens šalių arba lauko žaidimams.

2. Lengva naudoti ir reguliuoti: prijunkite jį prie sodo žarnos ar PVC vamzdžių.Vandens aukštis mažesnis ar didesnis vandens slėgis priklauso nuo vandens slėgio.Ji yra lengva nešiotis ir laikyti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaikų Vandens Purškimo Padas

Medžiaga: PVC

Matmenys(apytiksl.): 150cm/59.05 colių skersmens, 110cm/43.31 colio aukštis varlė

Svoris: apie 620g

Pakavimo Sąrašas:

Vandens Purškimo Trinkelėmis*1

Pastaba:

1. Nenaudokite aukšto slėgio vandens užpildyti splash guard.Pernelyg didelis spaudimas gali sukelti nereikalingą žalą.

2. Čia gali būti savotiškas kvapas atidarius pakuotę.Tegul purkštuvų vėdinti ne.Jo sudėtyje nėra bisfenolio A ir yra netoksiški.

3. Įdėti purkštuvų ant vejos naudoti.Laikyti atokiau nuo aštrių daiktų ir ugnies šaltinių.

4. Kai jis pilnas vandens, nejudinkite splash plokštė apsaugoti nuo sudužimo.

5. Likti nuošalyje nuo keblus augalų arba aštrių akmenų.

  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: vaikų vasaros vonios žaislas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžius: 2-4 Metai
  • Įspėjimas: vaikų vasaros vonios žaislas
  • Temos: Sportas