Klasikinis Dviratis Vario Varpas Retro Dviratį Rankenos Signalizacijos Suaugusiems Vaikams Motoroleris Ragų Garsiai Trapumą Dviračių Priedai

OOTDTY

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės.

REGULIUOJAMAS BELL: Reguliuojamas ir lankstus diržas tinka beveik visi dviračio rankenos, dirželis puikiai tinka baruose, kurių skersmenys nuo 16mm - 38mm(0.63"-1.50").

TRAŠKUS MELODIJA BŪTŲ AIŠKIAI GIRDĖJAU : dviračių varpai su mados "outlook" visada pristatome trapumą melodija būti išklausytam aišku,, kad jojimo daug saugiau.

PUIKIOS MEDŽIAGOS, PATVARUS NAUDOTI : dviračių bell " priima kokybės vario ir inžinerijos plastiko medžiagos, kuri yra anti-rust ir anti-aging, kad duoti vyrų ir moterų vairuotojai yra ilgesnė naudojimo.Dviračių žiedas visuomet išlieka naujų ir naudingų po ilgo laiko naudojimo.

LENGVA ĮDIEGTI: Greito atjungimo dizainas-lengvai ir be įrankių įdiegti ir pašalinti.Jums ją įdiegti be jokių įdiegti priemones, kurios bus labai patogu ir sutaupyti laiko.

UŽ DVIRATĮ TIPAS: Tinka bet kokios standartinės tiesiai dviračių ar scooter stunt rankena baras, mtb dviratis bmx dviratis, vaikams, dviračiu, cruiser ir t.t.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda, aukso, sidabro

Medžiaga: varis + ABS

Aukštis: 6,9 cm/2.71"

Dūmtraukio skersmuo: 3cm/1.18"

Svoris: apie 40 g/oz 1.41

Tinka rankenos skersmuo: 16mm-38mm

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 × Dviračių Vario Varpas

  • Modelio Numeris: K1MB7HH402724-BK
  • Medžiaga: Copper + ABS
  • dydis: 6.9cm
  • Tipas: Įprasta Bell
  • Kilmės: KN(Kilmės)