Virtuvės Saugojimo Ir Organizacijos

20PCS Kelionės Batų Krepšiai neaustinių laikyti Virvę, Moterų ir Vyrų Didelių Batų Maišelis Pakavimo Organizatoriai, Juoda

Rating
€18.43 €10.87





Apsaugo batus nuo scuffs ir laužas, kai saugoti suite atveju, saugo jūsų batai gerai organizuota ir dulkių spinta.Geras dizainas, būsto ir kelionių naudoti. ( Taip pat gali būti naudojamas kaip makiažas maišelį, vonios reikmenys krepšiai ir kitoms reikmėms.)

Puikus dydžio moterų ir vyrų batų apima.puikiai tinka pakavimo šokių bateliai, batai vaikams, flip flops, sportbačiai, drabužiai, rūbai, apatinis trikotažas, rankinės, piniginės, žygiai teniso golfo batai veikia kaip kelionės organizatoriaus, jūsų bagažą ar lagaminą.

Pagamintas iš aukštos kokybės neaustinis audinys storas raišteliu patogus organizacija, Mielas piešimo ir Patvarus naudoti.Kelionės batų krepšiai neturi kvapo, dėmių atsparus, kvėpuojantis, sulankstomas, lengvas ir nešiojamas, patogus naudoti.

Patogus: skaidri, aiški langas į maišelį, tai aiškiai rodo, kokie batai ji.

Ne tik batų krepšys, taip pat gali būti naudojamas kaip makiažas maišelį, batų, aksesuarų, kelionės krepšiai, tualetinių reikmenų krepšys, pakavimo krepšiai, sporto reikmenys, skalbinių krepšiai kelionės, shie maišelį, vežančių batų saugojimo užrašinė maišelyje, rodo, krepšiai, sportas krepšiai, raišteliu kalėdų dovanų maišeliai ir kitoms reikmėms.

spalva:juoda

medžiaga:neaustinis audinys

dydis:32x44cm

Pakuotės Turinys:

20 x spindulio saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

  • Author: Chazadhebert
  • Date: 2021-05-13
  • Excellent, just as pictured, and great quality!
  • 5/5