Styginiai Instrumentai

Gitaros Pasiimti Turėtojas Plastiko Plektras Atveju su Savimi klijuojamas Lipdukas Gitaros Pasiimti Sandėliavimo Dėžės 1-3 Vienetų Gitara Kirtikliai

Rating
€5.19 €3.01





1 Gabalas Gitaros Pasiimti Turėtojas Plastiko Plektras Atveju su Savimi klijuojamas Lipdukas Gitaros Pasiimti Sandėliavimo Dėžės 1-3 Vienetų Gitara Kirtikliai

Didelė talpa: Šių saugyklų dėžės gali tilpti 1-3 vienetų gitara kirtikliai įvairių dydžių.Jie yra naudingi įrankiai jūsų kasdienės praktikos ir etapo rezultatus.

Lipnios: Šie dėklai yra dvipusė juosta bylą.Galite nulupkite plėvelę ir lengvai įdėti, ant gitaros paviršiaus.

Gražios dovanos: Šie dėklai yra puiki dovana bet kokia gitara ar bosistas.Jie greitai gali padėti jums tvarkyti ir saugoti savo priemonė priedai.Jums nebereikia nerimauti dėl prarasti pasiimti.

Pastaba: Mūsų laikymo dėžutėje yra 7 spalvų jums pasirinkti (juoda / balta / raudona / violetinė / žalia / mėlyna / geltona).Į susitvarko nėra įtrauktas į paketą.Prašome patvirtinkite savo pasirinkimą prieš perkant.

Jei turite daugiau klausimų apie mūsų produktus duomenis, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums su nuoširdžia paslauga, ačiū.

gitaros pasiimti turėtojas, plastikiniai plektras atveju, gitara plektras laikiklį.

"Specifikacijos:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 3.9*3.6*0.5 cm

Svoris: 4g

Pakuotė:

1* Gitaros Pasiimti Turėtojas"

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: HAIMAITONG