įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Drėkinantis ir Drėkina Pirštinės ir Kojinės Kaukes Sausai vertus, Sausas, Krekingo Kulno Rankų ir Pėdų Kaukės Vyras Moteris M88

Aprašymas:

Savybės:

1. Šių drėkinamasis rankų pirštines, pagamintas iš neaustinės plėvelės, audinio, turinčio dvigubą sluoksnį dizainas suteikia puikią ramina ir atsipalaidavimo efektas, o drėkina.

2. Šių raukšlių pirštinės atjauninti sausas, krekingo ir grubus odos valymas, raukšles, baudos linijos ir tokiu būdu sumažinti matomus senėjimo požymius.

3. Šių odą atjauninantis pirštinės yra skirtos, kad tilptų visų dydžių, ir yra jų natūralių ingredientų, yra geras visiems odos tipams.

4. Šių drėkinantis rankų pirštinės gali padėti paverčia jūsų rankas su priemoka minkštumą ir maitinimą, didžiosios žiemos metu.

5. Skirtingai nuo įprastinių lipnių rankų losjonu, kad mano, o pasinerti į odą, šios spa pirštinės negalėjo' t būti lengviau naudoti.

Skelbimas:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

*Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Vienas Dydis

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1 pora x pėdų kaukė

Pasirinkimas 2:

1 pora x rankų kaukė

  • Modelio Numeris: 286609
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • dydis: as
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Ranka, Koja Failų
  • Medžiaga: as