Rankiniai Įrankiai

Kaminų Teptuku-Elektros Gręžimo Ratai Platus, Valymo Įrankių Rinkiniai Su Sustiprinto Nailono Lanksčios Juostos Švarus Kaminas

Rating
€48.51 €33.47





Kaminų Teptuku-Elektros Gręžimo Ratai Platus, Valymo Įrankių Rinkiniai Su Sustiprinto Nailono Lanksčios Juostos Švarus Kaminas

>>>>Išsamus aprašymas

Kulka Taškų:

1、Produkto Panaudojimas: valymo šepetys naudojamas švarus kaminas.Į kreozoto ir kitų įvairenybės į kaminą gali trukdyti tinkamai vėdinimo ir galimą pavojų.Šis valymo šepetys gali veiksmingai pašalinti naftos dėmes kaminą, kuris gali sukelti gaisrą, todėl naudoti kaminų saugiau.

2、Tinka Kaminai: valymas šepetėliu yra prijungtas prie variklio, kuris gali būti sujungtas su keliais lenkų išplėsti valymo intervalas ir veiksmingai išsivalyti dulkes, naudojant sukasi šeriai.Tinka metalo dūmų ir plytų dūmtraukiai iš įvairaus skersmens ir formos.

3、Lengva Valyti: Atsižvelgiant į faktinę situaciją, pasirinkti atitinkamą polių ilgis.Kaminas gali būti efektyviai valyti iš apačios į viršų.Šiame produkte yra iki 1 metras poliui.

4、Atsparumas Įbrėžimams: valymo šepetys yra lengva surinkti, lengva naudoti ir valdyti, kurios nebraižo vidinio paviršiaus vamzdžių.

5、Sustiprinto Nailono Medžiaga: Tiek stulpų ir darbo galvos yra pagaminti iš sustiprinto nailono, kuris yra atsparus nusidėvėjimui ir turi ilgą tarnavimo laiką ir nėra lengvai neveikia.

Savybės:

1. Sustiprinto nailono medžiagos, kurių skersmuo yra iki 12mm, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką.Galima pakartotinai naudoti keletą kartų.

2. Priedai: 8 m rinkinys: yra 8 polių, 1 šepetys galvutė, 1 collet adapteris, 1 mažas veržliaraktis ir 1 anglų vadovas

10 metrų rinkinys: sudėtyje yra 10 poliai, 1 šepetys galvutė, 1 tvirtinimo adapteris, 1 mažas veržliaraktis ir 1 anglų vadovą.

Techniniai duomenys:

1. Dydis(apie): 1 metras/39.37 ilgai per lazdele ir 12 mm/būti 0,47 į skersmuo

2. Medžiaga: nailonas

3. Taikoma: universalus

Pakavimo sąrašas:

1 Rinkinys Kamino Valymo Šepetys

>>>>Produkto Vaizdas

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

  • Feature2: Šepetys Kaminų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produkto Pavadinimas: 1Set Kamino Valymo Šepetys
  • Feature1: 1szczotka kominowa
  • Modelio Numeris: 1 Rinkinys Kamino Valymo Šepetys
  • Šepečių Medžiagos: Sintetinio Pluošto
  • Feature3: czyszczenie komina
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Tipas: Kita
  • Funkcija: poliravimo, Švarus Kaminas
  • Feature4: kaminų cleaner

  • Author: Fdgdffdgfdgfg
  • Date: 2021-06-30
  • I arrive all impeccable so far, you have to try it, fast shipping 15 days exactly
  • 5/5

  • Author: Evepyzhang
  • Date: 2021-07-18
  • The goods (ersh for cleaning chimney) are externally consistent with the description. The seller sent the goods quickly and 10 days after payment, I already received it in Ukraine. That is, the seller-well done, and how good the goods are-we will check in the case. Unfortunately, almost all reviews with AliExpress characterize the speed of the seller, and there are almost no reviews about the quality of the goods.
  • 5/5