Aktyvios Sudedamosios Dalys

Xinyuan2019+ naujas importuotų originalus STM32F407ZET6 STM32F407ZGT6 LQFP144 STM32F407VET6 STM32F407VGT6 LQFP100 mikrovaldiklių

Rating
€16.74





Apie MUS Pažadame: 1:Gamyba, kurioje tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2:Pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas, Klientų Aptarnavimo Politikos Klientų Aptarnavimo Politika Mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad jūs turite, prašome susisiekti su 1:Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2:Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3:Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 4:Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.Mūsų privalumai 1: Mes visi nuosavų akcijų, su pakankama pasiūla 2: produkto kokybės pasiekė nemažai sertifikavimo 3: remiame įvairių transportas, Honkongo ir Kinijos pašto paketus, AVS.DHL federalinė .UPS ir TNT, gali visiškai patenkinti įvairius poreikius, pirkėjas.Aš tvirtai tikime, kad bus jūsų geriausias partneris Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome palikti teigiamą ir 5 žvaigždžių, jei esate satisified su mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimus nagetive.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Gerbiami CustomerStill turi per daug dalių(Didelis Inventorizacija) 。negalite Įkelti visos dalys。Jei jūs ne rasiu savo dalių mūsų parduotuvėje arba Dulcevitae.lt。Prašome susisiekti su mumis dėl tyrimo 。mes galime citata ir creat nuorodą galite。

BOM Sąrašą Modelis Rungtynes Serverio Veiksmus:

(1) kreiptis į klientų aptarnavimo centrą ir siųsti BOM-(gaminių sąrašas)。

(2) Užklausos modelis (BOM ataskaitą, reikia redaguoti produktas ir kiekis suabejojo)。

(3) Konkrečių kainų ir produkto kokybės instrukcijos gauti produktai 。

(4) Pridėti pirkinių krepšelį, mokėjimo, tiesioginio mokėjimo。Taip pat galite spustelėti ,greitai reaguoti。

Šiltas rgds 。

Pardavėjas Šiltas Priminimas: Dėl padarinių krovinių vežimo išlaidas, padėti pirkėjams taupyti krovinių vežimo sąnaudas.Mes pakoreguoti pristatymo kanalus mūsų produktų.

Pavyzdžiui, yra trys kategorijos:

(1) užsakymus, nuo $1 iki $4.99, mes suteiksime pirkėjas ekonomikos, logistikos, ir numatytoji pristatymo kanalas yra Yanwen Ekonomikos Oro Pašto, logistikos.Pristatymo laikas yra nuo 50 iki 90 dienų.Jei pirkėjams reikia užbaigti sekimo informaciją, jie gali pasirinkti standartinį logistika.Pristatymo laikas yra nuo 28 iki 50 dienų.

(2) pagal užsakymus $5 iki $10, suteiksime pirkėjas standartas logistika.Numatytoji pristatymo kanalas-Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu logistika.Pristatymo laikas yra nuo 28 iki 50 dienų.

Jei pirkėjams reikia kitos jums patogios stebėjimo informaciją, jie gali rinktis kitą standartą logistika (28-50 dienų pristatymas) ir greitai logistika (7-22 dienų pristatymas).

(3) pagal užsakymus virš $11, suteiksime pirkėjas su standartine logistika.Numatytoji pristatymo kanalas yra Dulcevitae.lt Standartinis Pristatymas logistika.Pristatymo laikas yra nuo 28 iki 50 dienų.

Tai Dulcevitae.lt Standard Shipping logistics teikia platforma su greito pristatymo greitis ir didelis saugumas.Jei pirkėjams reikia kitos jums patogios stebėjimo informaciją, jie gali rinktis kitą standartą logistika (28-50 dienų pristatymas) ir greitai logistika (7-22 dienų pristatymas).

(4) Brazilijos Skubus Pristatymas Logistikos Kanalo.Numatytoji pristatymo kanalas yra EMS logistika.Pasikeitus Brazilijos muitų politika.Brazilijos pirkėjų turi oficialų kompanijos pavadinimą ir oficialaus muitinės numeris.Pristatymas gali būti siunčiami EMS logistika.Jei pirkėjas neatitinka šių reikalavimų, ji neatitinka muitų politika.Pirkėjai gali pasirinkti standartinį logistika.Standartinis logistikos atitinka Brazilijos atskirų pavadinimas pirkėjo perkant produktus.Numatytoji pristatymo kanalo kitų šalių greitai, logistika.Specialių šalys turi muito numerius.Mes susisieksime su pirkėjams suteikti muito numerius.

Aoweziic žaliavų Co., Ltd.

=Apie mus tikslą=

Mes esame rinkos lyderė internete e-platintojai ir BOM sprendimus.

Jei perkate didesnį kiekį, prašome susisiekti su mumis, ir aš pasiūlyti palankias kainas.

Jei nerandate produktas jums reikia, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums citata, mes teikiame vieno langelio pirkimo paslaugas.

Aoweziic žaliavų Co., Ltd.

daugiausia susijęs su rezistoriai, kondensatoriai, tranzistoriai, atminties lustų, ryšio lustai, aukšto dažnio RF ir kitų aukštos klasės produktai.Mūsų principas yra žaliavų tiekimo ir pirmą paslaugos sąžiningumo.Bendrovė Šiaurės Huaqiang įkurta 10 metų Internetas buvo galinga sistema gamintojas tiekimo ir pardavimo agentui.

=Apmokėjimas=

1. Prieš atlikdami mokėjimą, įsitikinkite, kad jūsų mokėjimo sąskaitą yra.

2. Visi mokėjimai turi būti likviduojami per 7 dienas nuo gavimo dienos.Jei jūs tikrai negali mokėti, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes padėsime jums išspręsti problemą.

  • Sąlyga: Naujas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: STM32F407ZET6 STM32F407ZGT6 STM32F407VET6 STM32F407VGT6
  • Tipas: Įtampos Reguliatorius

  • Author: Ppetro222
  • Date: 2021-04-20
  • To Peter in two weeks from the moment of payment in the combined parcel. The packaging is not very, the chips dangled in the tray and one bent conclusions. The worst part is that the processors are some ancient (yww code 336) and their feet are not puddled! Legs oxidized, some blackened. For the first time in 30 years, I took up the puddling of my feet at the chips before soldering! Otherwise, they can not be soldered. For the test soldered one processor to the board with a minimum of parts, connected to the computer via stlink-v3mini. The processor seems to be alive, it responds (see. Photo and screenshot) as stm32f407vgt. In Russia there was a deficit on them, I had to buy on Ali.
  • 4/5

  • Author: Vallaivvanovva
  • Date: 2021-07-04
  • Thank you for the fast shipping, but the device flash memory was not empty! There was some code in the flash memory. Apart from this, the devices are OK!
  • 5/5