lizdo

4 Šakutės Patarimas Barzda Pen Barzda Užpildas Pieštuku Ir Teptuku 2 Spalvos Barzda Vandeniui Ūsai Dažymas Plaukų Formavimo Priemonės

Rating
€1.40 €0.98





Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Stilius:

Keturi-letena barzda pen, dukart pabaigos pen užpildyti

ypatybė:

1. Mūsų barzda pen suteiks jums švarų, pilnas, ir kaltiniais išvaizdą.Mūsų pieštuku užpildas yra skirtos sumažinti atotrūkį tarp barzdos, barzdos ir net antakiai!Suteiks jums švarų, natūralų ir šviežią išvaizdą.

2. Mūsų ilgalaikė formulė gali užtikrinti, kad produkto naudojimo veikia visą parą ir nebus dėmių ar išnyks dėl prakaito ar lietaus.

3. Dizainas yra keturios šakutės formos patarimai, išvaizda yra daugiau vargo.Pirmas piešti pieštuku, barzda ar barzda, ir tada toliau tolygiai spalva interjere kartu norimą formą.Taikant produktą, naudokite minkštą-bristled teptuku taikyti jį ant aplikatorių sukurti daugiau fizinių išvaizdą.

3. Švarus ir pasitikintys savimi, išvaizda, mūsų barzda parkeris gali suteikti jums puikus kontūras ir užbaigti išvaizdą; dėvėti jį su pasitikėjimu, nesirūpindami apie tai gauti purvinas, nyksta arba lydymosi temperatūros.

Komentaras:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Aš esu labai labai dėkingas jums!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto pakuotės

Pakuotė:

1 *Grožio barzda rinkinys

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: GHD3073
  • Komponentas: Barzda
  • NET WT: 30g
  • Kiekis: 1 set
  • Prekės Pavadinimas: Firstsun
  • Gamybos Licencijos: no