Stilius: bižuterijos karoliai Medžiaga: aplinkai draugiškas aukso spalvos, Dydis: rodyti nuotraukas, atkreipkite dėmesį, kad Progai: dalyvavimas /jubiliejų /šalis/ dovana Būklė: 100% visiškai naujas, puikios amatų Pakuotės Turinys: 1pendant 1 grandinės, OPP maišelį, arba lauke Tai Papuošalai Laikytis ES Aplinkos apsaugos Standartai

Pristatymas metodas priklauso nuo užsakymo suma ir paskirties

Paskirties

Nemokamas Pristatymas Politikos

Jungtinės Amerikos Valstijos

Siųsti Epacket / rašyti oro paštas / Dulcevitae.lt standartinis pristatymas

Rusijos Federacija

Siųsti elektroniniu paštu, oro paštu / Dulcevitae.lt standartinis pristatymas

Brazilija

Siųsti elektroniniu paštu, oro paštu / Dulcevitae.lt standartinis pristatymas, prašome susisiekti su mumis jei jums reikia išreikšti.

Kanada

Siųsti elektroniniu paštu, oro paštu / Dulcevitae.lt standartinis pristatymas

Jungtiniai Arabų Emyratai

Siųsti elektroniniu paštu, oro paštu / Dulcevitae.lt standartinis pristatymas

Europos šalių/

Azijos šalys/

Australija / Naujoji Zelandija/

Afrikos šalių

Siųsti elektroniniu paštu, oro paštu / Dulcevitae.lt standartinis pristatymas

*Pristatymo laikas Post Oro Paštas:10-60 dienų.

*Brazilijoje Agentina: 45-90days.

*Pristatymo laikas EMS/ePacket: 7-15 dienų.

*Pristatymo laikas DHL/Fedex/Aramex: 3-8 dienas.

*Skubios siuntos gali būti mokesčių klausimas.Prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius, kad situacija.

*Tarptautinių sklypai paprastai imtis 2-5 darbo dienas unpdating stebėjimo informaciją internete.

*Užsakymai bus išsiųsti per 12-48 valandas nuo mokėjimo baigtas.Didelė suma, kad gali užtrukti daugiau dienų parengti.

*Aukščiau pristatymo laikas, patirtis, laikas , griežtos muitų politika,darbymetis,blogas oras gali būti vėluojama, tai jūs nuspręsta post office.

*Prašome pasiūlyti savo visišką teisę spręsti, zip, vardas, pavardė, telefonas.

Mielas drauge, mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.Dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti su užsakymai, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Ačiū!

1, Kokybės problemos, Jei produktai yra ne tas pats, kaip mūsų, aprašymas ar skaldytų tranzitu, prašome atsižvelgti į aiškiai nuotraukas po to, kai gavote ir siųsti nuotraukas, kad pranešimas.Mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinti.

2, Bet dėl kitų priežasčių: Dėl kokių nors priežasčių jums nepatinka produktus, prašome susisiekti su mumis po to, kai gavote užsakymai, prašome įsitikinkite, kad produktai yra originalios būklės ir atlikti laivybos išlaidų patys.Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka arba pakeisti po to, kai mes priimti grąžinamas prekes.

Mūsų produktai yra pagaminti su geriausia gold/platinum šarvuotą techniką ir puikiai amatų, paprastai nebus išnyks per 2 metus.Prašome išlaikyti jiems gerai, jie atrodys visiškai naujas ilgą laiką.Ačiū už supratimą.

Mielas drauge, jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus po juos gauna, nedelsdami susisiekite su mumis ir parodyti mums nuotraukų.Mes stengiamės ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes jums labai dėkingi, jei galite pasiūlyti penkių žvaigždučių atsiliepimų.Labai ačiū!

Dear friend, David Kabel yra jaunimo, prekės ženklą, Mes turime mūsų pačių gamykloje, kuri suranda Dongguan, Kinija.Mes reikalaujame, teikti aukštos kokybės elementus su konkurencinga kaina.Daugelis išskirtinio dizaino, yra karšto pardavimo rinkos pasaulyje, ir mes turime naujų kiekvieną mėnesį.Sveiki atvykę patikrinti ir pateikti užsakymus.Jei yra klausimų, reikalavimų arba pasiūlymą apie mūsų produktus, mes labai malonu, kad jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Paštu, Trademanager arba tiesiog palikite mums pranešimų jūsų užsakymą.Mes pasistengsime atsakyti jums labai greitai ir padarysime viską už jus.Ačiū!

  • Medžiaga: MOLIS
  • Karoliai Tipas: Grandinės Karoliai
  • Grandinės Tipas: Nuorodą Grandinės
  • Stilius: MADINGA
  • Lytis: Moteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos\modelis: AUGALŲ
  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno, Cinko Lydinys, Nėra
  • Modelio Numeris: psd004