Aprašymas:

Potenciometras garsio reguliavimas, su jungikliu, lengva kontroliuoti garsą, labai tinka "PASIDARYK pats" garsiakalbis.

Jei jis yra metalinė dėžutė, "Bluetooth" antena turi būti išvedė.

Vario DC jungtis yra priimtas, kurios gali turėti didelį einamosios be šildymo.

Kondensatorius 470uf35v kietojo kondensatorius, užtikrinti energijos saugojimo ir šilumos išsklaidymo talpa, stabilus ir nenutrūkstamas elektros energijos tiekimas yra prielaida, gera garso kokybė.

Siųsti DC galvos vielos, gali būti suderinama su gaminio maitinimo sąsają, net jeigu neturite DC galvos adapterio arba baterijų, taip pat gali būti patogu, laidų.

"Bluetooth" versija 5.0 turi didesni perdavimo efektyvumą ir ilgesnį perdavimo atstumas.

Atsargumo priemonės vartojant: maitinimo jungiklis ant lentos yra laukimo jungiklis.Išjungus jungiklį, mašina yra mažai energijos budėjimo režime.Visiškai išjungti įjungimo ar ne jį naudoti ilgą laiką, galite ištraukti DC kištuką mašina.

Techniniai duomenys:

Klausimas ir atsakymas:

1. Kaip pasirinkti elektros energijos tiekimo?

Elektros energijos tiekimo valdybos yra raktas.Kuo didesnė įtampa, tuo didesnė srovė, ir pakankamas išėjimo galia.Jei turite tik 12V 1a, galite pareikšti 3-4 colio garsiakalbis.Jei esate virš 19v 5a, su 8-10 colių jokių problemų, galios turi būti pridėta labai svarbi.Jei įtampa yra per maža, garso stiprinimas yra lengva sukelti garso iškraipymo.Jei srovė yra per maža, kad galėtų auklėti, ragas bus išgriauti įtampa, darbo neįprastai ar garso kokybė tampa prasta.

Rekomenduojama naudoti 18v19v2v maitinimo srovė virš 3a.Jei turite tik 9v12v arba 1A 2A maitinimo šaltinis, taip pat galite jį naudoti, bet galia yra maža.Atkreipkite dėmesį į maksimalų garsą, naudodami jį, kuris gali iškreipti ir turėti įtakos garso kokybei.

2. Kaip pasirinkti horn?

Dažniausiai naudojami garsiakalbiai dažniausiai yra 8 omų, negali atskirti tarp teigiamo ir neigiamo poliariškumo, yra toks pat efektas, 4 omų garsiakalbius, taip pat gali būti naudojami.Jei jūsų garsiakalbio galia yra maža, jis gali būti tarp 10W-30W.Maitinimo įtampa turėtų būti mažesnis išvengti degimo garsiakalbio po garsiai.Pavyzdžiui, pasirinkti elektros energijos tiekimo žemiau 15V.Jei esate 50w-200w garsiakalbis, jūs neturite jaudintis dėl degimo problema garsiakalbis.Jūs galite pasirinkti 12-24 V maitinimo įtampa.Kuo didesnė įtampa, galite pasirinkti, kad daugiau garso ar elektros galite produkcija.

3. Kaip prijungti "Bluetooth"?

Galia galios stiprintuvo valdyba, prijungti garsiakalbį, pasukti garso rankenėlę, indikatorius šviečia, įjungti mobiliojo telefono parametrai "Bluetooth" ieškoti "bt-wuzhi", tada spustelėkite Prisijungti.Po prisijungimas sėkmingas, bus Ding Dong greitai tonas.Šiuo metu, tai yra, "Bluetooth" režimu, tiesiog klausytis muzikos, ir kitą galia bus automatiškai sujungti su mobiliuoju telefonu.

4. Tai gerai, jei garsas yra mažas, bet kai garsas tampa garsiai, garsas tampa drumstas?

Garsas yra iškreipta.Prašome pakeisti adapteris su aukštesnės įtampos, leve

Pakuotė:

1* "Bluetooth" galios stiprintuvo valdyba

  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: 50w
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: centechia