"PASIDARYK pats" Bulvių Augti Sodinamoji PE Audinys Sodinimo Bako Krepšys Tirštėti Sodo Puodą

Aprašymas:

Mūsų įmonė auga maišeliai yra puikiai tinka sodinti įvairių bulvėmis, savo namų balkone arba sode.Ji turi šoninį langą lengvai derliaus nuėmimo savo bulvių, ir dvigubo rankenos gali suteikti jums daug patogiau, kai jūs jį perkelti.Jis yra pagamintas iš PE medžiagos, ekologiška ir patvarus naudoti.Ji taip pat yra daugkartinio naudojimo, ekonomiškas ir praktiškas.Ką jūs laukiate?Ateiti ir pasirinkti mūsų bulvių sodinimo krepšiai!

Savybės:

Mūsų įmonė maišelis yra pagamintas iš PE, aplinką tausojančią, orui, anti-corrosive, atsparus karščiui, šalčiui atsparus, patvarus naudoti.

Šoninis langas lengvai derliaus nuėmimo savo bulvių, ir dvigubos rankenos iš mūsų sodinimo krepšiai, gali atnešti jums daug patogiau, kai jūs jį perkelti.

Yra daug mažų skylučių apačioje sodinimo maišą, jie drenažo skylę, kad padėti savo bulvių, geriau auga.

Daugkartinio naudojimo, lengvas, ekonomiškas ir praktiškas naudoti, ji taip pat gali būti sulankstyti, patogus sandėliavimas, kai jis nėra naudojamas.

Puikiai tinka naudojant savo namų balkone, sode ar kitų lauko vietų.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: PE

Spalva: Tamsiai Žalia

Dydis(Dia x H): Approx. 34 x 35cm / 13.4 x 13.8 colių

Svoris: Apytiksl. 130g

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Pakuotė:

1 x Augalų Auga Krepšys

  • Modelio Numeris: Augalų Auga Krepšys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Rinkinys Tipas: No