Bakeware

Nerūdijančio Plieno Tortas Žiedai, Mousse Cake Formų ir Konditerijos Kepimo Žiedą,Maisto Žiedo Formos Desertas Žiedų Rinkinys Kepimui

Rating
€7.74 €3.56





body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Torto formą pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno peiliukai.

Maisto formavimo žiedai yra puikus maisto danga, maisto pateikimas, ir šis pyragas pelėsis yra skersmuo 8cm, .dydis labiau tiktų paslaugų klientų,geras pagalbininkas visiems vartotojams, pavyzdžiui, suaugusieji ir net vaikai .

Maisto žiedai pelėsių, puikiai tinka formuojant maisto produktų, pavyzdžiui, ryžių ir bulvių koše ir yra puikus tvarkingai sluoksniavimasis, daržovių ir kitų ingredientų, pabandykite mini lasagnes ir varškės pyragai, arba sluoksniuotos Viduržemio jūros regiono daržovių užkandžių.Arba, įspūdį su elegantiška mini desertai, putėsiai, tiramisu ir kepti paštetai.

Gera jūsų atostogų kepimo ir vaikams smagu, nuostabus kepimo dovana, namas-klimato atšilimo metu, gimtadienio ar vakarėlio dovana, Ji skatins vaikus išbandyti puikiai formos daržovių, salotų ar vaisių patiekalus praturtinti savo mitybą su top mityba maisto produktus!

Sukurtas maisto ruošimo entuziastai, pagal poreikius įkvėpė home "arba" professional virėjai.

Kepimo žiedą, bus pridėti komfortą jūsų virtuvėje veiklos ir padaryti patiekalas apdailos lengviausias ir malonus dalį savo kasdienio gyvenimo!

Restorano gamybos technologijos ir kokybės kontrolės procedūras, kad žiedas .

Paviršius yra poliruotas, gražus ir sklandus, ir paviršius yra lygus, kurios pagerina atsparumą korozijai nerūdijančio plieno.Tinka orkaitės, šaldytuvai ir indaplovės.

Paviršius yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jis jaučiasi sklandžiai ir storas, ne lengvai deformuojasi, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Prieš pirmą kartą naudojant ir po kiekvieno naudojimo, prašome plauti pelėsių su karštu muiluotu vandeniu, kruopščiai nuskalaukite ir nusausinkite arba įdėkite į indaplovės.Niekada nenaudokite abrazyvinių muilu arba šveitimo pagalvėlės.Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite nelipnius virimo purkštuvu rūko purkštuvu.

Produkto Kategorija: Torto Formos

Forma: Netaisyklingos formos

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Tikslas: Tortas pelėsių

type1:Tortas Žiedas

type2:Tortas Pelėsių

type3:Putėsiai Ratas

type4:Mousse Cake Pelėsis

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:430 nerūdijančio plieno

Dydis:8 x 8 x 4cm

Pakuotės Turinys:

3 x Torto Žiedą

/6 x Torto Žiedą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Dulcevitae.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Dulcevitae.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produkto Kategorija: Pyrago Forma
  • Type3: Putėsiai Ratas
  • Type2: Pyragas Pelėsių
  • tikslas: Pyragas Pelėsių
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Type4: mousse cake pelėsis
  • type1: pyragas žiedas
  • Formos: Netaisyklingos Formos