Atkreipkite Dėmesį: termostatas turi būti naudojamas su vartai, jei jūs tik pirkti, kitaip ji neveiks tinkamai.Jei jūs tik pirkti termostatu, jums bus ne turėti galimybę naudoti tinklą, paprastai, jums reikia veikti rankiniu būdu.

Apie užjūrio sandėlyje klientams: Pasirinkite klientai, kurie užsako iš mūsų sandėlio, čekijoje sandėlyje, ispanijos sandėlyje ir prancūzijos sandėlyje ir jums bus gauti savo prekes per 10-15 dienų; Apie užsakymą iš Kinijos ir pasirinkimas pardavėjų pritaikyti logistikos klientams: Klientams iš JAV, kurie pasirinkti, kad laivas iš Kinijos sandėlyje ir pasirinkti pardavėjo užsakymą logistikos gausite prekes 8-10 dienų.Klientai iš Ispanijos, Prancūzijos, didžiosios Britanijos, čekijos Respublika, Vokietija, airija, Austrija, Belgija, Vengrija, Nyderlandai, Lenkija, Slovakija, Portugalija ir Italija.Klientams, kurie renkasi Užsakymą logistikos kanalų užsakymus gausite prekes per 10-15 dienų.Kinija užsakymą, pardavėjas negali pasirinkti Custom logistikos klientams, pasirinkti kitų interneto klientams: klientams, kurie pasirenka express express oficiali logistikos ar kitų internetinių logistikos, pristatymo laikas, gali kreiptis į laiko intervalą teikia express express".Apie pardavėjų užsakymą Logistikos savarankiškai apibrėžti logistika teikia mums yra greitas logistics", kuri turi privalumų, greitai laikas, platus transporto šalį ir aukšto saugumo faktorius.

Savybės:

Energijos Taupymas ir Pinigų Taupymas --- 801Zigbee programuojami smart radiatoriaus vožtuvas,jis buvo sumažinti sąskaitas už energiją vidutiniškai 30% tik šildyti patalpas, kurie yra nenaudojami.Ji gali sutaupyti dar daugiau jūsų šildymo išlaidas ir padaryti gyvenimą patogesnį,ir galite tvarkyti visus zonų TUYA app aiški apžvalga.Paramos Atidaryti Langą Aptikimo, kai kambaryje staiga sumažėjo temp, mūsų radiatoriaus vavle bus uždaryti padėti taupyti energiją.

A Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos Koncentratorius yra "Must --- ZigBee bevielio ryšio centru yra būtina, kad prisijungia prie vožtuvo daug kitų TUYA ZigBee "protingas" produktų ir supranta visas pastangas susieti savo protingo namo įrenginius.Tiesiog pridėti jūsų vartai į App,tada pridėti savo termostatiniai radiatorių vožtuvas jūsų vartai į App.

Universalus Smart Thormostat --- palaiko balso ir nuotolinio app control.Su apsaugos nuo užsiteršimo funkcija, apsaugoti savo vožtuvo negali būti įstrigo.Užrakto nuo vaikų funkcija ir anti-free funkcija, daugiau, saugus ir ilgaamžiškumą.

Kompaktiškas Dizainas --- Maži, cilindro formos, su LCD ekraną ir 5 mygtukai leidžia lengviau skaityti ir reikšmė tamsoje.Tvirtinimas prie radiatoriaus nėra lengva į avariją.

Lengva Įdiegti --- Riešutų ryšio diegimo metodu, lengvai ir greitai įdiegti, patogus ardyti.

Taikoma --- Radiatorius.Tinka būsto, prekybos centras, viešbutis .

Pastaba: Šis termostatiniai radiatorių vožtuvas turi dirbti su smart vartai (SWG-03) prašome nusipirkti atskirą!Ir sąsajos yra ne includ šio produkto!

Nuoroda APP:

1. Parsisiųsti: spustelėkite "app store" arba "Android" programų rinkos atsisiųsti "Tuya Smart" APP.

2. Registracija ir Login: spustelėkite "Registruotis" sukurti sąskaitą.Įveskite jūsų sąskaitos slaptažodį.

3. Pridėti vartai "RESET" už 4s, kol žalia lemputė mirksėti. (Pastaba: tik 2.4 GHZ wifi tinklus, yra palaikomi.Prašome, pasirinkite 2.4 GHz tinklo.)

4. Pridėti valdiklis( Gateway turi būti pridėta prieš pridėdami valdytojas.)

5. Po valdytojas yra pridėtinės sėkmingai,jūs galite kontroliuoti prietaisą per APP.

pvz.: Temperatūros Nustatymas, Power On/Off, Programavimo Nustatymas, Kelių dienų Programavimo Nustatymas, Laikinai-out Nustatymas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Smart Thormostat

Modelio Numeris: SEA801-ZIGBEE

Maitinimo Šaltinis: 2 AA Baterijos

Temperatūros Nustatymo Diapazonas: 5℃-30℃

Temperatūros Nustatymo Tikslumas: 0.5℃

Temperatūros Ekranas Diapazonas: 0℃-50℃

Darbinė Temperatūra: 0℃-50℃

Dažnis: 2.400 GHz

Plati Atvira Perduoti Diapazonas: 100 m

Matmenys: 86*49*49mm

Grynasis Svoris: 144g

Pakavimo Sąrašas:

1 * Smart Thormostat

3 * Įdiegti Vožtuvas

1 * Naudotojo Vadovas

Daug Klausimų apie Dropshipping Paslaugos Yra šios:

1.Kiek užsakymus jūs galite dirbti per dieną?

mes esame didelė kompanija,Shenzhen, Kinija,su didelį sandėlį, kuris gali apdoroti didelius užsakymus kasdien.Mes išsiųsti daugybę sklypų kasdien.Mes negalime garantuoti, kad jums prašymą.

2.Kaip greitai jūs galite proceso užsakymus?

Mes pasirūpinsime, vežimas kaip galima greičiau po to, kai jūs mokate užsakymo.Prioritetas pristatymo dropshipping užsakymo

3.Gali jums pristatyti užsakymą, be jokių kvitus,sąskaitas-faktūras ir reklaminį pasiūlymą pakuotės viduje?

Absoliučiai!Ne sąskaitas faktūras,kvitus,reklaminį pasiūlymą, jei jums palikti pažymi, kad(jei norite,mes galime pateikti.)

4.Jei jums reikia kitų produktų?

Mes galime suteikti labiausiai produktus, jums reikia kiek possible1

Jei turite kitų klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes esame labai dėkingi bendradarbiauti su jumis.

5.Galime remti CSV/Excel " Failą Dropshipping.

6.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: termostatas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Galia: -

  • Author: Freeride2974
  • Date: 2021-03-01
  • I am using these thermostats with the conbee II coordinator and It works Fine.
  • 4/5

  • Author: Snejana0
  • Date: 2021-02-27
  • O. K.
  • 5/5

  • Author: Cash Williams2kcrees
  • Date: 2021-03-01
  • I am using these thermostats with the conbee II coordinator and It works Fine.
  • 5/5