Gėlių Pearl Lankelis Mėlyna ir Balta Rausva Nuotakos Šukuosena Vestuvių Plaukų Aksesuarai Galvos Puošmeną, LL@17

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Proga: Ji, be abejonės, yra puikus buvimas progomis, pavyzdžiui vestuvės, gimtadieniai, kelionės minėjimai, festivaliai, mugės, ir reklamos sukaktį.

2. Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės lydinio, medžiagos, patvarus, ji yra svarbi galvos apdangalai gydantis progoms.

3. Dydis: Šis ilgis yra apie 35cm ir sveria apie 24g.

4. Dizainas: Išskirtinį dizainą ir subtilus perlų, kad jums gražiausių pobūdžio visa šalis.

5. Dovanos: Dovanos gali būti ne tik atsižvelgiant į šeimos nariai, giminaičiai, draugai ir draugės.Manau, kad jie bus labai laimingi, kai jie gauna dovanų.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3mm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Komplektą Sudaro:

1 x Šukuosena

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Lytis: Moteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Lydinys
  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Modelio Numeris: Šukuosena
  • Stilius: Mados
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Tipas: Kaspinai